2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mm0660 benim bildiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla görev yeri istanbul olacaklar borçlanma ve finansal piyasalar biriminde, görevi yeri ankara olacaklar ise dikmen veya emek yerleşkesindeki birimlerde çalışır.
-
@mm0660 masak sadece ankarada diye biliyorum. Ankarada da farklı yerlerde hizmet binaları var. Ancak ana binalar dediğiniz gibi emek ve dikmende olan. (Emek eski hazine müsteşarlığı/ Dikmen eski Maliye bakanlığı binası zaten)
-
@pphmuy Evet öyle. Yani bence uzmanları ana binalar dışında bir yerde çalıştıracaklarını sanmıyorum. Temsiciliklerde vs.
-
masağın ya da bir başka birimin istanbulda yeri olduğunu ben söylemiyorum bana da vergi müfettişi bir arkadaşım söyledi.dediğiniz birimlere uzman yardımcısı alınıp alınmadığı konusunda da bilgim yok doğru olabilir
-
@destroyerb11 bildiğim kadarıyla bakanın onayıyla başka illerde temsilcilikler kurulabiliyor zaten. Ama buralarda uzmanların çalışıp çalışmadığını ben de bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilirse hepimiz için yararlı olur.
-
@mm0660 hocam uzman yardımcılıkları düz memur gibi zaten çoğu evrak işi yapıyor neden olmasın temsilciliklerde de çalışma
-
@ülantar evrak işi diyerek fazla basite indirgiyorsunuz bence. madem öyle düz memur alsın neden uzman diye alıp 3 yıl eğitip 8-10 bin maaş veriyorlar.
-
@mm0660 benim tanıdığım hiçbir uzmanın düz memurun yaptığı şeyleri yaptığını görmedim daha. Çok ciddi ve yoğun mevzuat, raporlama, denetim işlerini yapıyor neredeyse hepsi.
-
@destroyerb11 darphaneye uzman yardımcısı almazlar, orası daha çok fabrika gibi, bozuk para ve altın basılıyor.
Sigorta denetleme kurulu ise artık bakanlık bünyesinde değil, bakanlık bünyesindeyken de ayrı sınav ile sigorta denetleme uzman yardımcısı alıyordu.
-
Silinmiştir
-
Arkadaslar hmb i kazanip kamudan(ticaret uzm yr)feragat eden var mi listenin yarisi kazandi cunku
-
Arkadaşlar en son duyduklarıma göre alınanların büyük bir kısmı ankarada çalışacakmış ve istanbula isteyenler gidecekmiş (burası kesin değil istanbuldaki birimlern ihtiyacına göre değişebilir). Oldukça büyük bir kısım da masakta çalışacakmış diye duydum. Bütün bunlara %100 doğru gözüyle bakmayın lütfen ama bir değişiklik olmazsa son durum böyle bir yanlışlık yoksa.
-
@mm0660 bilgilendirme için sağolun hocam
-
@beirutde rica ederim
-
@mm0660 bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Bugün evrak tesliminin son günü. Süreç ne zaman tamamlanır acaba bununla ilgili bir durumunuz var mı?
-
Arkadaşlar İstanbul tercih etmek isteyenlerin bunu yazılı olarak beyan etmeleri gerektiğiyle ilgili bir duyum var
-
@ragnar41 ben de öyle bir duyum aldım ayrıntılı bilgisi olan var mı?
-
Bu dilekçe mevzusunu arayıp soranınız var mı?
-
@ragnar41 vay canina oyle miymis
-
@cnkmo26 aksine bi duyumun mu vardı