2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@cmonn18 o değil kurumun toplam elaman sayısı 900 civarı diyorlar 383 kişi baya çok geliyor:)
-
@poncik bana da öyle geliyor hocam çok teşekkür ederi, umarım Haziran civarı eğitim başlar
-
Arkadaşlar 100 kişilik alımda yedek var mıydı ?
Madem tam kadroyu doldurmamışlar, yedek yapsalardı bari? 383 kişinin içinde eminim feragat etmeyen ama başka kadroya atanan da var ? -
@lahzamm yok hocam öyle bir şey 900 çok az ben 2020 faaliyet raporuna bakmıştım sırf personel genel müdürlüğünde 200 küsür çalışan vardı bunların da 60-70 tanesi uzman ve uzman yrd.
-
Kazanan arkadaşlar , kaç soru soruldu size ortalama ,
-
@cemre33 bana alan bilgisinden yaklaşık 15 soru soruldu hocam
-
@elahmet Selamlar
İstanbul'da servis var diye duymuştum. Avrupa yakasında nereye kadar gidiyor acaba biliyor musunuz? -
Herkese selam hocalarım bayramınız kutlu ve hayırlı olsun, bu meslek grubu için dil tazminatı veya ek ödeme var mıdır, SPL veya YDS gibi ya da Yüksel lisans sahiplerine? Kazanan meslektaşlarımı tebrik ederim herkes için hayırlısı olsun.
-
@cmonn18 kamuda dil ve spl belgeleri tazminatı çok dusuk malesef 30-40 lira gibi komik bir duzeydeydi en son
-
Anladım hocam cevabınız için teşekkür ederim
-
Merhaba Arkadaşlar,
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Olumsuz sonuçlanan arkadaşların en kısa zamanda hak ettikleri sonuçlara erişmesini içtenlikle temenni ediyorum.
Sürecin içinde olan insanlar olarak empati yapabileceğiniz inancıyla, kazanan arkadaşlardan, kararlarını vermişler ise, kazandıkları diğer sınavlardan feragat etmelerini rica ediyorum. -
birleşmeden önceki hazine ve maliyenin personel sayılarına baktım hazine 1.000 civarı maliye 10.000 civarı, buna göre alınanlardan en fazla yüzde 20si hazine tarafına gidebilecek gerisi maliye tarafında olacak.
-
Aslında garip oldu maliye tarafına da bu kadar personel gidecekken en azından alan puanı iyi olanların ingilizcesi olmasa bile oraya girebilmesi hakkıydı şimdi alan puanı düşük kişiler gidecek, kırpma durumları okudum bir yerlerde belki öyle yapabilirler. Kazanılmış hak da belki atama gerçekleşirse sayılır ama her şey olabilir belli olmaz biz kaliteyi düşürmek istemiyoruz diyebilirler yine de.
-
@mujig8, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Aslında garip oldu maliye tarafına da bu kadar personel gidecekken en azından alan puanı iyi olanların ingilizcesi olmasa bile oraya girebilmesi hakkıydı şimdi alan puanı düşük kişiler gidecek, kırpma durumları okudum bir yerlerde belki öyle yapabilirler. Kazanılmış hak da belki atama gerçekleşirse sayılır ama her şey olabilir belli olmaz biz kaliteyi düşürmek istemiyoruz diyebilirler yine de.
kesin derler ️️
-
@mujig8 hocam kırpma durumu ne demek?
-
@mujig8 sen ne anlatıyosun usta ya ne zamandan beri kpss kalite ölçüyor ki. Maksimum 2 yıl düzenli çalışan birisinin 85-90 alması hiç de zor değil. Yüzde 99.9 eminim ki mezun olunan okulu kpss puanından daha değerli görüyor komisyonlar. Hadi bunu geçtim her gün gelip buraya saçma sapan şeyler yazıp insanların içine kurt düşürmeyin yok kırpabilirler bilmem ne diye.
-
@mujig8 hahahahaha ARKADAŞLAR BİZ SİZİ ALDIK KAZANDINIZ DİYE LİSTE YAYIMLADIK AMA ŞEY DÜŞÜNDÜK BİZ KALİTEYİ DÜŞÜRMEK İSTEMİYORUZ YAAA. HATA YAPMIŞIZ OLMADI BU ALIM KIRPALIM EN İYİSİ HAHAHAHAHA
-
@poznań-kaymakamı 70 üstü yds için 50tl
80 üstü için 100 tl gibi rakamlar alırsın. Her kademede 50 lira artıyo işte. Kamuda dil için ek ödemeler hep düşüktür. Bunun kurumla ilgisi yok her yerde aynıdır -
İlan metninin her yerinde İstanbul yazıyor, bazı arkadaşların dile getirdiği şekilde Ankara'ya da atama gerçekleştirilirse bu ilana dava açarlar ben size söyleyeyim, atananlara bir şey olmaz tabi orası ayrı
-
@titoizm, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
İlan metninin her yerinde İstanbul yazıyor, bazı arkadaşların dile getirdiği şekilde Ankara'ya da atama gerçekleştirilirse bu ilana dava açarlar ben size söyleyeyim, atananlara bir şey olmaz tabi orası ayrı
basvuru sirasinda editlemislerdi bisi cikmaz dava acsa bile