2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Referans yazmadan kazanan var mı
-
Yani sağlıkla alakalıysa rapor filan verirseniz etkili olur mu bilmiyorum. Biraz üst yönetimin takdiri bu ilan ilk çıktığında istanbul icindi sonra duruma göre denildi. Yani istanbula gonderirlerse bir şey diyemem hocam
-
@colebusthe10
yeni mezun 2 arkadaşımı referans olarak yazıp kazandım. biri avukat, biri hava trafik kontrolörü. -
Nerdeyse 1 hafta önce kontrolorlükten elendikten sonra üzülmüştüm girilen onca sınav hepsi boşa gitti diye, bundan da çok ümidim yoktu açıkçası ama şükür Allah'a. Kazanamayan kardeşlerim gerçekten anlıyorum sizleri, nasıl hissettiğinizi. Söylemek istediğim şey pes etmemeniz yoksa geriye bakınca bir hiç uğruna giden yılları görüyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.
-
@colebusthe10 ben de abimi ve ozel sektorde staj yaptigim yerin mudurunu yazmistim.
-
Son umudumdu nasip oldu, Allah'ıma şükürler olsun. Demek böyle bir hismiş, duyguymuş. Kazanan herkese tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar da kesinlikle üzülmesin. Mutlaka onlar da emeğini karşılığını alacaklardır.
-
@sagropa benim de aynı şekilde... Hislerinizi çok iyi anlıyorum
-
Benim de olmuş, fakat arkadaşların da dediği gibi buruk bir sevinç bu zira daha önce ben de birden fazla mülakattan elendim, hatta iletişim başkanlığı mülakat sürecinde @beirutde ve @platypus hocalarımla birlikteydik. 2018den beri sınavlarla içiçe olan biriyim. Yani bizi yine biz anlarız, ne desek de teselli olmayacak biliyorum o yüzden olanın da olmayanın da hakkında hayırlısı olsun diyorum
-
istanbula gönderilenlere ek ödeme verirler mi ? yoksa dmk dışına çıkamazlar mı
-
@gpale Bazı mesleklerde İstanbul tazminatı gibi bir uygulama var ama hmuy için geçerli mi bilmiyorum hocam
-
@colebusthe10 hocam ben sıradan 2 arkadaşımı yazmıştım, olumlu sonuçlandı. Kimse ümidini yitirmesin herkese başarılar dilerim.
-
@unlut arkadaşlar benim sonucum da olumlu çok şükür 🤲 kazanamayan arkadaşları çok iyi anlıyorum. Hele de hazine kontrolörü falan olup ya da başka iyi kurumlarda olup şu an bu listede asil olanlar var. Geçmiş sınavların mülakatların sonuçlarına bakarsanız herkesi alenen görürsünüz. Bu mantığı gerçekten anlamıyorum. Hem girenler hem de işsizler dururken çalışanları almaları açısından anlamlandıramıyorum herkesin bir yerde yiyecek ekmeği var pes etmeyin devam edin. Hepimiz sınava hazırlanırken başımızdan geçenleri anlatsak yıllar içinde, ciltlerce kitap olur. O yüzden kimse kendi yaşadığını en zor diye düşünmesin pes etmesin.Mülakatta Ankara olsa gelir misin diye sormuşlardı. Benim için fark etmez hayalime ulaştıktan sonra. Ama kurulu düzen açısından İstanbul olsa çok güzel olur tabi. Hepimizin hakkında hayırlısı. Mutlu mesut çalışılacağımız yer olsun da gerisi boş. Yaptığınız işin manevi olarak sizi mutlu etmesinden önemlisi yok, ne aldığınız maaş ne yaşadığınız şehir. Herkesin hakkında hayırlısını diliyorum 🤲🤲
-
Öncelikle kazanan herkese hayırlı olsun. Kazanamayan arkadaşları en iyi anlayanlardanım desem belki kilişe olacak ama malesef son beş senedir bu sürecin içerisinde bir insan olarak şuanki ruh halinizi çok iyi biliyorum. Pes etmek yok. Mücadeleye devam. Elbet olacak. Ama olacak. Sabır...
Bir iki sorum olacak.
- 10 iş günü yarından itibaren mi başlar? Yoksa haftaya pazartesinden itibaren mi?
- Atamaların nereye olacağı ile ilgili bilgisi olan var mı? Bir uzman arkadaşım atama nereye olacaksa evraklar oraya gönderilir dedi. Ankaraya göndereceğimize göre alımlar Ankaraya mı olur bu durumda? Fikir beyan etmek isteyen veya bu konu ile ilgili herhangi bir bilgisi olan?
- Şuan bir işte çalışanlar en geç ne zaman çıkış vermelidir? Bunun için bize bir süre tanıyacaklar mı?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ben başvurmamıştım ama çok sevindim sizin için. Kazanamayan arkadaşlar için de hayırlısını, en iyisini diliyorum. Acaba kazananların çoğunluğu çalışanlar mı halihazırda, işsiz olanların şansı pek olmuyor mu ben de çalışıyorum ama özel sektördeyim.
-
@kamucubey değerli kardeşim senin adına ve listeye kontenjan olmasına rağmen girememiş
arkadaşlar adına gerçekten çok üzgünüm. Empati yapıyorum ve ne hissettiğinizi çok ama çok iyi anlıyorum. Maalesef denk geldiğimiz dönem bu. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin."Hayatım boyunca toplum içinde yükselmek ve herşeyin yasal
ve dürüst olduğu daha üst bir noktaya erişmek için uğraştım.
Ama ben yükseldikçe, eriştiğim yerler daha kötü çıktı.
Hangi cehennemde son bulacak?(Don Michael Corleone)" -
Silinmiştir
-
Geçen seneki iletişim başkanlığı alımından beri bu süreçteyim. İletişimden tanıdık simaların sınavı kazanması beni mutlu etti yolunuz açık olsun. Hem MSB hem hazinenin mülakatından elendim. Hadi msb neyse de bundan ümitliydim biraz, mülakatım iyi geçmişti. Burada tüm mülakat sürecini yazanlardanım. Şu an ulusal ajansın ilanı var ve açıkçası teredütteyim başvurup başvurmamak konusunda. Yazılıyı geçip yine mülakatta hüsrana uğramaktan korkuyorum. Askerlik de geldi çattı sayılır birkaç ay kaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.
-
sınavı kazananlardan tek ricam hesaplarınızı lütfen silmeyin. Gelecekte başkaları da gelirse foruma yardımcı olursunuz sonra işe girenler diğerlerini neden unutuyor diyorsunuz eleştirdiğiniz şeyleri yapmayın.
-
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hayal kırıklığına uğrayalanlara ise söyleyebileceğim tek şey Rabbim size en yakın zamanda daha iyisini nasip eder inşallah.Ben hangi il olacağı konusunda bilgi almak için aradım, ulaşamadım.Bilgisi olan arkadaşlar bizi de haberdar etsin lütfen.Kazanan arkadaşlarla iletişim halinde olacağımız bir Whatsapp grubu varsa şayet güzel olurdu.
-
benim de olumlu oldu ama diğer arkaşlarımız için ben de üzgünüm. son 2 3 yılda belki de 20. sınavım oldu. kendinize güveniyorsanız pes etmeyin...