2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Biraz önce aradım. Şuan bir gelişme yok iletiler iletilmez açıklayacağız. Pazartesi de buradayız. Umarız bayramdan önce haber alırsınız denildi.
-
Mayıs 2017 de defterdar yardımcısı adlı unvan için yapılan bir sınavın mülakat listesini yayınlamış bakanlık şaka mı bu 3 sene sonra yazılı sınav sonucu mu açıklanır? Kim öle kim kala
-
@kamucubey hocam yanlis mi paylasmislar acaba? cok sacma cunku.
-
Böyle şeyleri gördükçe umudum tükeniyor geleceğe dair.
-
@kamucubey yeterlik içindir belki
-
Arkadaşlar defterdar yardımcısı bu... defterdar UZMAN yardımcısı değil. Sakin. Yanlış anons
-
mesele unvanın ne olduğu ya da içeriği değil, 2017 de yapılan yazılı sınav 2021 de mi açıklanır? :DDDD
-
@kamucubey hemde bugun ....garip ....
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@kamucubey hocam yanlis mi paylasmislar acaba? cok sacma cunku.
Hangi ülkede yaşadığınızı unutuyorsunuz sanırım
2017'den beri sonuç beklenen bir diğer sınav da İş Müfettişliği sınavı. Hala bekleyenler var bu konuda: https://forum.tercihiniyap.net/topic/2537/2017-i̇ş-müfetti̇şi̇-yardimciliği/2142
-
@shepherd açıklandı hocam bu
-
@bozkırlı aklımı aldın ya
-
@kamucubey muhtemelen mahkemelik falan olmuştur
-
Velhâsıl pazartesi için umutlanalım mı şimdi
-
Umut fakirin ekmeğidir hocam, sence ?
-
@hayırlısıı bekleyelim o zaman:)
-
Müfettiş bir arkadaşıma rica etmiştim mülakat sonuçları hakkında. Ancak bugün döndü ve şöyle dedi. Bayramdan önce açıklanmazmış. Bence sabır kuvvetimizi tasarruflu kullanalım.
-
@emrediyebiri Ben zaten hmuy açıklanacak dememiştim hocam, sadece açıklayacaklar demiştim. Burcum yalancı çıkmadı bence :))
-
@ehl-i-vukuf hocam üst kademe disında bilen olduğunu sanmıyorum.herkes tahmini konuşuyor.bekleyip görelim
-
Pazartesi maliye caliscak miymis arkadaslar bide 13 mayis bayram memurlara 9 gunluk tatil verildiginde cumartesi pazar da dahil mi oluyor surelere .
-
@mrvguy, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Pazartesi maliye caliscak miymis arkadaslar bide 13 mayis bayram memurlara 9 gunluk tatil verildiginde cumartesi pazar da dahil mi oluyor surelere .
pzt- salı calıscaklarmış