2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Merhaba arkadaşlar. P38 puan türünden sıralamam 12. YDS 2016'dan 78,75 puanım var. Bölümüm uluslararası ilişkiler. Mülakata nasıl hazırlanmalıyım? İşletme, ekonometri, muhasebe bilgim yok. Mezuniyet bazlı mı oluyor mülakat? Zorlarlar mı? Teşekkürler.
-
@bytheodoras Birde 8 puan türü var malum. Kaç ile kapatır?
-
@bytheodoras, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@bytheodoras Birde 8 puan türü var malum. Kaç ile kapatır?
12. Adamin bunu sormamasi lazim
-
@bytheodoras hocam bir öncelikle hayırlı olsun sıralamanız çok güzelmiş. Bir önceki alımın mülakat iletilerine bakabilirsiniz,ben link eklemeyi bilmiyorum da:). Ama güncel gelişmeleri takip etmek , kurumun yapısını genel olarak öğrenmeniz, ingilizce konuşmaya kendinizi hazırlamanız iyi olur . Bir önceki alımda ingilizce konuşturulmuş net.
-
@Legendary1 maliye sınavlarına ilk defa başvuruyorum hocam. guy, duy vb. bilgim yok puanlar vb. ondan sordum.
-
@Cannboi ben de öyle düşünüyorum bı işletme iktisat mezununa istatistik sormazlar.Bolum bazlı gelir.
-
@bytheodoras sana gelir zaten kimsede yds yok hocam
-
Kurumu aradım, ilanın kesinlikle revize edilmeyeceğini söylediler. Artık bundan sonra umarım sorular, konular ve sınav hakkında hangi kaynaklar çalışılması gibi sınavla ilgili konular ağırlık kazanır. Kriterleri sağlayan arkadaşlara ve sağlamayan arkadaşlara gelecek ilanlar için başarılar dilerim. Murat Güzelli hocanın dediğine göre bugün en geç bir hafta içerisnde duy ve vmy duyuruları gelirmiş, bu arada.
-
2015 sonbahar yds maalesefki kabul eğilmiyormuş.hazine ve maliye bakanlığını Aradim.telefonu açan bayan ,hayatlara sorduğunu ve kabul edilmediğini söyledi.
-
Evet ben de aradım birçok müdür imzaladı resmi gazetede yayınlandi dedi degismezmis
-
2015 sonbahar yds maalesef kabul edilmiyor arkadaşlar .bakanlığı aradım, telefonu açan hanfendi, ustatlara sordugunu ve kabul edilmediğini söyledi.
-
Dostlar, benim bölümüm Kamu Yönetimi. Kendi alanıma çalışsam yeterli olur mu? Zaten diğer derslere baksam bile detaylı bakamam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Önceden mülakatına girip tecrübesi olan arkadaşlar veya tanıdıklarınızdan giren arkadaşlara nasıl sorular yöneltilmiş. Bilgilendirme yapılırsa ben de ona göre bir yol çizerim. Şimdiden teşekkürler
-
@vuslat44 baktım da sınav konuları arasında kamu yönetimi yok o konuda tam bir açıklık yok, yanlış yönlendirme yapmayalım
-
arkadaşlar kaça düşer sizce ?
-
@littlefinger tabanda kapatır diye düşünüyorum
-
@KamuAdayı KamuAdayı bu söylediğiniz konular hazinede yds alım gelmeyen ilanlar kurumiçi vs ve özellikle 35 yaş şartı konusunda twitter vs değil de doğrudan cimer gibi yerlere iletsek sesimizi duyuramaz mıyız iibflilerde olarak ben de twitter gibi mecraların çok etkili olduğunu düşünmüyorum olsaydı çoktan olurdu
-
Arkadaşlar aradım maalesef ilan metni güncellenemezmiş.Sayının dolmayacağı ve gün içinde çok kişi tarafından arandıklarını söyledi.03124152055 numarayı aramak isteyen arayabilir.Sağlik olsun.
-
@zenginmemur anlamadım sayının dolmayacagini kendileri mi söyledi?
-
Arkadaşlar, mülakata nasıl hazırlanmalıyız herhangi bir tavsiyesi olan var mı? Daha önce hiç mülakata girmedim ve bu mülakatta ingilizce soru soruluyor deniyor.
(Burada yazılanlara istinaden mülakata kalabileceğimi varsaydığım için böyle bir soru soruyorum) -
@lafz evet bizde biliyoruz dedi dolmayacak gibi duruyor herkes arayıp söylediği için olabilir.Yoksa nerden bilecekler.Zate belki bilseler sayiyi 500 yapmazlar.