2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ben 2019 sinavinin mulakat sonucunu bekleyenlerden biriyim. Biz bile mulakat sonucu aciklanmasi konusunda iyiden depresiflesmisken sizlerin ortada bile olmayan 2020 sinavi icin boyle heyecanli olmasini takdir ediyorum ve birazda anlamakta güclük cekiyorum. Umarim hersey gönlunuzce olur.
-
Bu süreçte yeni arkadaşların böyle umutlu bakmaları normal ben de öyleydim ve onlar şu an sürecin böyle zor ve belirsiz olduğunu kabullenmek istemiyorlar bunu da anlayabiliyorum insan yaşamadan anlamıyor. ama bazı arkadaşlar burda sürecin gerçeklerini dile getirince saldırdılar yanlış bi hareketti bence. Şahsi fikrim tek seferde o 500 kişilik alımın olmayacağı 1000 kişilik guy gelir ona bir şey diyemem ama o 500 sayısı bana inandırıcı gelmiyor hele de Maliye Bakanlığı ise söz konusu. 2018 mezunları 3 yıldır guy yüzü görmedi adaylar gergin etkinlikler yapıldı o baskıyı azaltmak için yapılan bir hareket olarak tahmin ediyorum, 2020 mezunları üstüne alınmasın yani bekleyip göreceğiz neyin ne olduğunu.
-
@ekeblad süreci gayet iyi bikiyorum, 250 kişi alınmadı kardeşim. Bakan değişti hepsi rafa kalktı. Risk analizde de naci ağbal gib bünyesinde kuracaktı o süreçte de bakan değişikliğinden o da uygulanamadı. Yeni bakan risk analizi bakanlık bünyesine aldı bu 500 alımın çoğunluğunun masak ve risk analiz için olduğunu düşünüyorum.
Alım olayına gelirsek o konuda haklısınız bu bakanlıktan her şey beklenir yarın bi bakarsın 5000 kişi alıcaz der bi bakmışsınız virüs var şu var bu var der alım da yapmayabilir. -
@müfettiş_37 hocam alim olacak bu sefer
-
@adanali01 inşaAllah
-
@adanali01 dostum kaynak nedir?Birde yds isteyecek mi?Ankarada nerde calisilcak?
-
@zenginmemur bilmiyorum hocam onu
-
@müfettiş_37 hocam maliye 250 naklen uzman yaz Google a çıkıyor .Ben kurumda çalıştığım için süreci ve nasıl basvuramadigimizı bildiğimden çok iyi hatırlıyorum .Risk analiz merkezi de çok evrim geçirdi .şu an aslında ayni sey olan başka bir proje var ama muy mu alırlar ben de bilmiyorum. Yani ben kurumda olmama rağmen alım buraya olacağını duymadım .mesela dguy geleceği zaman biz biliyorduk ama şimdi böyle bir şey yok .
(MASAK'a 250 maliye uzmanı alınmasına dair ilan yayımlandı
5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanunun geçici 3 üncü maddesi hükümleri çerçevesinde, 250 Maliye Uzmanı kadrosuna kurumlar arası naklen atama suretiyle Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı (MASAK) bünyesinde istihdam edilecekler için sınav düzenlenecektir.) -
Bu bahsettiginiz 250 uzman yeni birsey mi yoksa bu 500 kişiye dahil mi anlamadim
-
@ekeblad bende 2013 den beri gelir uzmanıyım süreci yaşadım. Kanun çıktıktan sonra kdk ya bile başvurdum taşra uzmanları kapsam dışı kaldığı için. 2018 şubatta ilan da geldi onu da biliyorum ama alım gerçekleşmedi. Zaten faaliyet raporlarını incelersen alımın gerçekleşmediğini görürsün.
-
@adanali01 bu sefer alım olcakmış gerçekten ama yds isticeklermiş . Yazık .
-
@karar 500 kişinin tamamından mi isteyeceklermiş o kadar adam bulmalarını imkan yok kpss puanı 60lara kadar düşmesi lazım eğer isterse
-
@churcill 500 kisi bulamazlar bari kadro bosa yanmasa da guy sayisi artilirsa
-
yds yi aşağıya çekseler belki kurtarır 60 a falan
-
@megg benim duyumuma göre YDS istemeyeceklermiş
-
Hatta 500 kişilik alımın 100 kişisi istatistik matematik gibi bölümlere ayrılacağını ifade ettiler
-
Yok mu kimse eski maliye uzmanlarına ulaşabilirsek öğrenebiliriz.Banada 500 kişide yds olayı pek istenecek kriter gibi gelmiyor.Ancak hala bu 500 kişi Ankarada nerde çalışacak bilen var mı?
-
@zenginmemur hocam hazine maliye Bakanlığında risk analiz genel müdürlüğünde Ve masakta istihdam edilecekmiş yoğunlukla
-
@zenginmemur ben sordum arastirdim bi kac tanidigim var onlarin haberi yok icerikle alakali
-
Genel müdürlük yeni kurulduğu için ve personeli olmadığı için en son alınan devlet gelir uzman yardımcılarını geçici olarak görevlendirme yapılmış