2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@müfettiş bakalım hocam dediğim gibi yaşlı gelirse puanlar 75 e kadar rahat düşer.
-
@zenginmemur bende onu soylicektim tam ataşehir deki bina ne binasi yeni actilar onu buyukte bi yer tam 500 kisilik
-
@zenginmemur bümkodan bahsediyorum hocam
-
@fatos hocam bu alımın maliye kanadına alınacağını öğrendim hazine kanadı dahil değil yani
-
@zenginmemur hocam ydsli gelirse isyan çıkar herhalde
-
@müfettiş yok ya ne isyanı.Yds 70 alıp geçen yıl insanlar sınav gördü.Bundada olur ama nihai listede 500 kişi yds 70 imkansiz
-
@fatos vmy ağırlık o binada çalışanlar.
-
Masak ve risk analiz biriminde görevlendirilecek olanlar Ankara'da mı görevlendirilir bunların da İstanbul'a taşınma durumu var mı acaba?
-
@zenginmemur dediğim gibi ben kendim YDS istenmeyeceğini duydum ama sonuç ne olur bilemem
-
@MMmustafa Ankara
-
@müfettiş insallah hocam yds istemez benim puanim yetmez belki ama 500 kisi arkadaslara nefes olur ha yok yds olacaksa 300 kisi guya aktarsinlar
-
@fatos bakalım hocam nasibimizde merkezi uzmanlıktan ekmek yemek var yiyeceğiz inşaAllah
-
@fatos neden öyle dediğiniz 2020 KPSS’ye girmediniz mi
-
@churcill kpss bu kadro için girdim . Yds 'siz olursa sıkıntı zaten yok ama bundan sonra yds olacağını duydum kpss sonuçlarından hemen sonra ilana çıkılacağını , bölünür bölünmez bize ne düşer iibf bilmiyorum . Anladığım 500 doldurma kasıtlarıda yok .
-
@müfettiş yine bölüm bazlı mı olacak ?
-
@Cemre33 o konuda bilgim yok hocam
-
@karar o zaman iibf taş yemeye başlar uzmanlık kadrolarında çünkü maliyenin merkezi uzmanlığına YDS getirmesi demek bir çok bakanlığında YDS ile almaya başlangıç fişeği olur tahminimce
-
@fatos bende aynısını duydum vmy de fazlasıyla ihtiyaç var ama neden alıma çıkmıyorlar bende bilmiyorum dedi vm arkadaşım gerçekten nasıl bir sınavdan geçiyoruz Allah yardımcımız olsun
-
@müfettiş teşekkürler hocam bir de olası bi ilanda maliye kısmı kaç puanla kapatır bir fikriniz var mı?
-
@MMmustafa genel itibariyle bence 86-87 diyebilirim kişisel düşüncem