2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Hayaller71 bundan sonra herkes ederi kadar mı yaptı acaba :))
-
@strtmn valla genelleme yaptıysa kendi sıkıntısı yani bi anda elini eteğini çekmesi ilginç
-
@avemim mesele yds felan değil bazıları sayıya bakarak umut tacirliğine soyunuyo utanmasalar yds olmasa ilgili puan türünden 70 i geçen mülakata kalacak diyecekler ama öyle bi dünya yok demek istediğim ya kpss den ilk 100 girecen yada dil isterse yds li girecen yani üç kuruşa beş köfte yok kimse ne kendisini nede başkalarını kandırsın otursunlar adam gibi ders çalışsınlar
-
Bu ilan yds ve bolum bazlı isterse ilan benim için gelmemiş demektir. Durum onu gösterir.
-
@izzo zaten her ilan herkes için olamaz, olmamalı da.
-
@Cannboi yüksek puan alıp bölüm bazlı puanı uzaktan seyredeceğiz. Her ilan herkese değil demissin. Puanım yüksek ben hak ettiğimi düşünüyorum. Ama ilândaki prosedurlere takılmak benim suçum mu. Zaten zar zor ilan geliyor
-
@Cannboi sanki yds fırsat eşitsizliğiymiş gibi bir algı oluşturuluyor.
-
@mülkiye_leee sadece yds değil tabi bölüm bazlı bir ilan aynı zamanda. Sbky mezunuyum. Girmeyeceğim böyle giderse
-
@izzo yüksek puan alındı diye oldu olacak 4001'den alıma çıksınlar. P3 puanıyla 4001'den merkezi atamayla 99 puanlık bir mühendisi, eğitimciyi alsalar yine aynı sözleri söyler miydiniz merak ediyorum? Bölüm bazlı alımlar artacaktır ve bunu kötü bir şey olarak görmüyorum. YDS meselesine hiç girmeyeceğim gerçekten çok yorucu oluyor.
-
@Cannboi inşllah yds ve bolum bazlı olmayacaktır. Herkes girer
-
Arkadaş ennihayetinde maliyede memur olacaksın yahu. Ne ilk 100'ü. Adamlar 500 kişi alacağız diyor ilk 100'e girmeyen sınava girmesin mantığı var. Yani ALLAH aşkına şu muhabbetler gerçekten hiçbirsey katmıyor. Herkesi memnun etmek elbette imkansız. Umarım genele hitap eden bir ilan olur. Diğer bu konuda nerede çalışacak 500 kişi? Bina yok yer yok mevzusu. Bu konuşmaları görünce de Sivas'ta sanayide bir esnaf abimizin belediye tuvaletleri kaldırdığında gayet şaşkın bir şekilde "Nereye s....cak bu millet" repliği aklıma geliyor. Yav koca devlet yer mi yok sanki. YDS konusu aylardır konuşuluyor. Bu konuda ancak ilan ile netleşecek. Daha öncede belirtmiştim bana gore 500 kişilik bir ilanda YDS istememe olasılığı, isteme olasılığına göre bir tık daha fazla bence.
-
Umarım Yds ister yoksa zamanın hazine müsteşarlığında uzman olmak kolay mıydı, şimdi de kolay olmamalı. Benim bölümünde ilan zar zor gelmesine ve yoğun bir işte çalışıyor olmama rağmen oturup Yds puanı almaya çalışıyorsam herkes almalı.
-
@LioN evet soracam tabi ben bu ilânı sildim hocam.Sebebide inanmıyorum 500 kişiye merkez uzmanlık acacackalrini.Acsalarda nihai liste 500 olmaz.Ellerinden gelse guy bile almayacaklar.
-
@LioN 500 tane merkez uzman yeni bir yer olmadıkça Ankarada barınamaz.Deftrrdatlik olsa tamam çok birimi var.Ama maliye uzmanı önceden maksimum 100 minimum 25 kişi alıyordu.Bu ilan ancak Risk analizi genel müdürlüğü binası şekline yeniden yapılanma v.s olacaksa gelir.Onun dışında çok zor.
-
Yapılanma dedik tam bilgisi olan var mı son durumu?
-
@zenginmemur Öyle bir yapılanma yok.
-
Burada tartışmanın hiçbir anlamı yok. Karar vericiler nasıl buyurursa ! öyle olur. Eğer önceden bu kadro için YDS şartı konulsa ve ilan YDS siz olsa bu haksızlık olurdu ama bu durumda YDS olmaması kimse için haksızlık değil. Elbette herkes kendisi için en iyisini istiyor ama bunu yaparken üslüba dikkat edelim. Sonuçta kimin rızkıysa o kazanacak.
-
Hazine kısmının son bölümleri de yakında tamamen istanbula taşınacakmış benim duyduguma göre.
Ama ilanın yakın veya hemen geleceği hakkında bi bilgi alamadım.keza YDS için de aynı -
@Math hahahah ne yapilanmaydi hakikaten. Yokmuymus aslı astarı hakikaten ya, baya bir süre iyi gaz aldı ama :))
Cidden öyle bir şey yokmuymus -
@strtmn yani yeni bir bina gibi bir yapılanma yok:) hazinenin üst katında devam