2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@genclerbirlikli hocam var mı böyle bir şey taşınma durumu falan siz bilirsiniz eğer öyleyse sıkıntı
-
Daha 3 ay once yapılan mulakat sonucu açıklanmadı arkadaşlar. Hevesinizi kırmak istemem ama şubat -mart ayından önce ilan gelmez, gelse de mulakat tarihi nisan-mayısda aciklanir mulakat haziran-temmuzda olur.mulakat sonucu ne zaman acıklanir bilinmez. Sonrasi guvenlik sorusturmasi filan derken işe başlama aralık 2021 bulur en iyi ihtimal. En son 100 kişilik alımda da ilan 2020 ocak sonu-şubat basıydı başvuru tarihi ,2021 e gircez nerdeyse sonuç yok. Baz alarak soyluyorum
-
Benden başka herkes olumsuz hadi onlarada gösterin tepkilerinizi.Ne insanlar var ya bu forumda birbirimizi tanımasakta bana saldıranlar utanın.
-
@zenginmemur ben saldiranlarida anlamıyorum burasi iyi kotu tahmin ettigimiz duyduğumuz veya bir onceki alimin gidisatina gore yorumladığımız bir yer cok fazlasini bilsek burda olmazdık oyle değil mi
-
@russellwestbrook cılız sesler var ama maaş konusu en büyük sıkıntı, ona formül düşünülüyor diye duymuştum.
-
Aciklanmis son alim
-
@elahmet kardes tam bunları yazdıktan sonra sonuç açıklanmış
-
@Hayaller71 haha valla öyle olmuş inşallah dediklerimin tersi bu ilan için olurda en kısa surede gelir diyelim o zaman:):)
-
100 kişilik alımın açıklanması olaylı olmuş.Sabah açıklandığında kazanan kişiler öğleden sonra kazanamamış yazısıyla karşılaşmış.
-
Arkadaşlar sınav sonuçları nasıl istediğiniz puanı aldınızmı
-
Yds olacak gibi bir şeyler yapamaz mıyız?
-
En son zaten hazine için alım yapılmamış mıydı? Bu alımın daha büyük kısmının maliye tarafına yapılacağını duymuştum bakan ilk açıkladığında. O zaman yds istemez diye düşünüyorum en azından maliye kısmı için. Ne diyorsunuz?
-
@zenginmemur Dün farklı bir başlık altında yds olmaz sanmam demiştiniz bir kaç arkadaşın yazmasıyla mı fikriniz değişti? Bence kurumların nasıl ki istediği taban puanı değiştiremiyorsak yds isteyip istememesine de karışmayalım. YDSsi olan insanlar var, sonuçta bu da bir kriter ve eleyici bir kriter. Süreçle birlikte yds alanlar oldu ve ciddi emek istiyor gerçekten. Birebir tartışmaya girmek gibi niyetim asla yoktur. Sonuç olarak yds ki kaldırtmaya çalışmak yds si olan arkadaşlara ciddi haksıklık olur
-
@avemim arkadaş dediğimiz kişi pareto üstad bende girmeyecem tartışmaya ama alandan kendi bölümümden yüksek puan alıpta kpss 70 puanla giren adayların sırf ydssi var diyede isyan etmemi beklemeyin.Gecen yil Çok gördüm yds 70 diye bir çok yer 80lere 75lere kadar düştü.Ki zaten kuruma girdikten sonra yds 70 istiyor merkez uzmanliklar önemli olan puanlarımızi kullanabilmek.Sizin dediginiz gibi olurda 500 kişi yds isterse kpss puan tiurlerinde belkide 10 hukuk neyiyle insanlar sırf ingilizcesi var diye ilerde maliye politikası bilmeden tez yazacak.
-
Ben yine kurumu arama taraftarıyım.
-
@zenginmemur Vala benim arkadaşım ilk yds ye girdi dershaneye gtti ama 72 aldı 3 senedir alana giriyor 75 i geçemiyor ama benden fazla kuruma girecek
-
@adanali01 evet hocam işte bende buna şaşırıyorum.O zman bizlerde ilk yds kurşuna yazılaim yoksa alandan 10art tane yapsak zaten 75 i görürüz.Var bir tezatlık bu duruma hep karşıydım.Ama destek bulamadım.Yoksa ben yds ye karşı degilim ama alandan hazırlanmak gider yds 70 için emek veririm
-
Icisleri uzmanlığı geven yıl 90 civarı kapattı yds istemedi ama girdikten 5 yil sonra tez aşamasında alıyosun zaten işin oluyor.
-
@zenginmemur forumda çözemediğim tek adamsın .25 gün önce yds isticek dedim aradın mı kurumu hiç ? Yok !
-
@zenginmemur ne güzelmiş o zaman ben de gideyim GUY ilanına VMY ilanına YDS şartı gelsin diye isyan edeyim ne de olsa 90 üstü YDS puanım var bunu kullanmak istiyorum her ilan benim için gelmeli(!). Kolayını bulmuşsunuz kendinizi ilanlara göre hazırlamak yerine ilanları kendinize göre hazırlıyorsunuz. Biz diğer ilanlara isyan etme hadsizliğini kendimizde bulamıyoruz enayiyiz sanırım!