2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@karar hocam o zaman sizin için yds belgesi almak ingilizce bilmek değilse girin de sınava alın şu belgeyi. Burada bu tartışmada bu kadar yorulmazsiniz hem. Sizin de işiniz kolaylaşır
-
@gardaş daha tartışmaya başlamadım inanın genelde huyumda değildir sadece sessizce izlemek zor oluyo yoksa adalet beklemiyorum . İşsizseniz nasip olsun size bize olmayan .
-
@karar hocam herkes ekmeğinin peşinde. Olduğunu düşündüğüm tartışmayi ben noktalayim. Esen kalın. Adaletli olan neyse o olsun. Hepimizin ortak temennisi
-
@adanali01 mesela hangi kurumlar hocam? valla deli oluyorum şu dediklerinize yds de var kpss 88 ama ben niye bilmiyorum bu kurumlafı?
-
arkadaşlar işin özü şu. her geçen gün mezun sayısı artıyor. işsiz sayısı artıyor. ancak kadrolar belli işler belli. kadro sayısı aynı oranda artmıyor elbette. bu sebeple devlet de alımlarında artık ekstra kriterler arıyor eskiden aramadığı. ha bazı meslekler var yapısı gereği her zaman dil puanı da istiyordu. ancak bazı mesleklerde yeni bu şartın getirilme sebebi budur bana göre.
kendimizi kandırmayalım. kadro sayısı belli mezun sayısı belli. mesele ingilizce bilen eleman almak, dil bilen eleman kıymetlidir demek değil. mesele sayınız çok arkadaş başka nasıl seçeyim sizidir. -
@ekeblad tuik hazine ve maliye uzman yardımcılığı daha birsürü ing isteyen kurum var hepsini tek tek sayimmi
-
@adanali01 strateji ve bütçe başkanlığı var, ihracatçı birlikleri var, dışişleri var, tika var merkez bankası var var oğlu var:D
-
@gardaş sevinin hocam yds istiyor bayram edin
-
Sevinsenler bakalım
-
@adanali01 hocam kesin bilgimi yds istedikleri
-
yds ve hangi puan türünden ne istiyo nerden biliyosunuz hocam?
-
500 kişilik ilanda yds istenmesi çok acımasızca tabi ilanı verenlerin başka bir amacı yoksa burada.
-
Henüz kesin olarak ilan gelmedi
-
Siz burada birbirinizle kavga etmeye devam edin. Yok yds olsun yok olmasın. Kurumiçi 3000 kişi alınacakken bizden sadece 2000 kişi alınacak. Birlik olup hakkımızı arayacağımız yerde yaptıklarınıza bakın! Yakında 500 kişiyide kurumiçi alsınlar da sizi de bu dertten kurtarsınlar.
-
YDS 70 kaç kişi vardır p14den
-
@zenginmemur YDS 70 kesin mi? Kesinse alaları yok herhal.
-
@avemim kesinlikle hocam. Yds puanim yok ama ben de bu muhabbetleri sevmiyorum. Kurum nasıl çıkarsa çıkar ilana karışamayız.
-
@zenginmemur p14 ve 70 yds olayının kaynağı ne hocam ? Görmediğim, kaçırdığım bir şey mi var ?
-
Yarindan itibaren dedigine gore bu gece bir ilan gelebilir mi ?
-
@besplatno hocam kötüyü düşünüyorum.Bu ilanda imkansız 200 kişi bile zor bulurlar yds 70