2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@müfettiş maliye kismi 80 82 ye duserse gireriz hocam yoksa yok 2020 kpss bana iyi gelmedi sagolsun
-
kimse kendisini kandırmasın ve ilan edilen sayıyada aldanmasın, yds olursa puanlar 70leri görür ama olmazsa 80 ustu puanı olmayan hiç heveslenmesin çünkü alım alan bazlı yani 4 katının 80 altına düşmesi hatta belki 85 altına bile düşmesi zor ayrıca merkez uzmanında yds istememesini beklemek biraz poliannacılık olur boş heves yapacağınıza oturun yds çalışın kimse size göre ilan hazırlamak zorunda değil siz ilanlara göre hazırlanın ahanda şuraya yazıyorum alım alan bazlı olacak yds isteyecek
-
@müfettiş tahminimce sizin ne yediğinizi 2 sn düşünmezler . Düşünmediler düşünmicekler. Bende yds olmaz diyordum , yazılınca ilan görürüz belki twet etkinliği yapılır diye söyledim hocam.
-
@slh20 yeni yds acaba 2021 şubat-martta yapılır mı?
-
@fatos hocam kaç net bekliyorsunuz alan ve gkgy den
-
@müfettiş basligi mesgul etmeyim hocam dm den yazdim
-
@MiraKar bilgim yok ama yds1 önceki yıllar mart-nisan gibi yapılıyodu
-
@slh20 bu sene 3 kere yapılmadı ya belki şubat-martta yapabilirler diye düşündüm. Ydsye dün girdim ama tahmin yapamıyorum pek zor bir sınav değildi gerçi ama yine de endişeleniyorum şuan.
-
@slh20 sakin olun YDS Li gelirse gelir bu tavır neden anlamadık ydsniz varsa girersiniz alan puanınız yeterse ama ydssiz alırsa o zaman büyük hesaplaşmalar alan puanlarında görülür ama sakin olun zaten kişisel düşüncemi ve duyumumu sundum
-
@müfettiş kardeş millete cevap yatiştireceğine...
-
arkadaşlar açıklamamı yapıldı, bu hareketliliğin sebebi nedir?
-
@slh20 aynen hocam bir sakin ol ya. 500 taneyi YDS den isterse o kadroyu ölsen dolduramazlar. YDS siz olacak zaten alım. Kendileri de biliyor. YDS yı meslekte ister zaten.
-
Ya da YDS'li olur ve bir kaç yılda tamamlar.
-
Geçen yıl Ekim kasım gibi gelir uzmanlarindan ve vergi müfettişlerinden bir kadro kurdular .onlara eğitimler verildi .O zaman daha dguy lar yeni gelmişti .Hazinenin en üst katı verilmiş .Denildiği gibi risk analiz merkezi gibi bir şeymiş .Kayıt dışı ekonomi ile mücadele daha çok .Sonra bu grubun bir kısmı dağıtıldı Dguy lardan defterdarlik uzmanlarından vergi müfettişleri ve gelir uzmanlarından geçici görevle yeni yerlestirmeler oldu . Ben kendimce bu 500 kişinin buraya alınacağını düşünüyorum ama bununla ilgili bir duyum da almadım .Kendi İngilizcem var ama ingilizce isteyeceğini sanmam .Belki 50 60 olabilir .Alınacak kişilerin de hazineye değil maliye tarafına alınacağını düşünüyorum ama gönlüm hazineden yana .İnşallah hazine tarafı olur çünkü şartları daha güzel .
-
@ekeblad faydalı bilgileriniz için çok teşekkür ederim kendi adıma
-
@avemim keşke ilan gelse de bi işimize yaramış olsa şu bilgiler...
-
@ekeblad en net açıklama bu olmalı teşekkür ederiz
-
@slh20 benim yds var yds li gelmesi benimde işime yarar ama sizin üslup çok acımasız biraz empati kurun
-
Buraların sahibi bir @paretowilfredo vardı bir aralar...
-
@strtmn tablo bile yapmadı sinavdan sonra