Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
-
@jamiryoo, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
Alan çalışan birisi rahat yapar diye düşünüyorıum
Kesinlike katılıyorum. Özellikle de bankacılar için.
-
@eng90 merhaba ben de mühendislik mezunuyum. Bana 'Müfettiş Yardımcısı ve Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı '' ilanlarımıza yapmış olduğunuz başvuru olumlu değerlendirildi şeklinde mail geldi ve tek bir link göndermişler. Siz de ikisine de başvurmuş muydunuz acaba sınavları ortak mı bilginiz var mı??
-
@tyfn, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
@eng90 merhaba ben de mühendislik mezunuyum. Bana 'Müfettiş Yardımcısı ve Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı '' ilanlarımıza yapmış olduğunuz başvuru olumlu değerlendirildi şeklinde mail geldi ve tek bir link göndermişler. Siz de ikisine de başvurmuş muydunuz acaba sınavları ortak mı bilginiz var mı??
Evet ikisine de başvurmuştum.
-
Sınavı biraz önce tamamladım çok fazla istatistik sorusu vardı istatistik mezunu bir A grubu öğrencisi çok avantajlı olacaktır sınavda bunun dışında İngilizce soruları YDS seviyesinden düşüktü
-
@icav, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
Sınavı biraz önce tamamladım çok fazla istatistik sorusu vardı istatistik mezunu bir A grubu öğrencisi çok avantajlı olacaktır sınavda bunun dışında İngilizce soruları YDS seviyesinden düşüktü
-
Arkadaşlar merhaba. Online sınavın sonucu yaklaşık kaç gün sonra belli oluyor, bilgisi olan var mıdır ?
-
@eng90 10
-
@churcill, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
@eng90 10
Daha erken belli olan yok mu peki ?
-
@icav sınavdan sonra herhangi bir mail geliyor mu? Test bitti dedikten sonra pek bir ses seda yok da ,
-
@pirena, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
@icav sınavdan sonra herhangi bir mail geliyor mu? Test bitti dedikten sonra pek bir ses seda yok da ,
Test bittikten sonra herhangi bir mail gelmiyor.
-
@pirena hayır hiçbir dönüş olmuyor.
-
Arkadaslar bugun giremedimde yarın girsem olur demı,yarın son?
-
@pirena merhaba sınav yarın 23:59 a kadar devam edıyor oyle degılmı?
-
@elıfzeynep15 21 nisan saat 23.59 a kadar yani 2 günün var daha
-
@kuantummk çok teşekkür ederim cevabınız ıcın. Bana gelen ilk maılde 21 nisan ıkıncı maılde 20 nısan yazıyorduda o yuzden emın olamadım
-
@elıfzeynep15 o zaman siz her ihtimale karşı yarın girin yahut şu an bana tek mail geldi
-
@kuantummk aynen ne olur ne olmaz yarın gıreyim ben. Tesekkur ederım
-
arkadaşlar mülakata çağırdıkları vakit istanbul dışında olanlar için konaklama ve ulaşım imkanı sağlanıyor mu acaba.. hem bu ilan hem de diğer bankaların benzer ilanları için soruyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba?
-
@kuantummk hayır sağlanmaz.
-
@kuantummk, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
arkadaşlar mülakata çağırdıkları vakit istanbul dışında olanlar için konaklama ve ulaşım imkanı sağlanıyor mu acaba.. hem bu ilan hem de diğer bankaların benzer ilanları için soruyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba?
Şu salgın döneminde mülakat için Istanbul'a çağrılmazsınız. Online olur mülakatlar.