Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
-
Arkadaşlar yani kağıt kalem kullanıyor muyuz? Testi çözenler kullandı mi? Bir de yukarıda da sorulmuş ama maaş prim Vs hakkında fikri olan var mı?
-
@naturegmbh Ben bugün girdim. Kalem kağıt kullanabilirsiniz. O konuda bir sıkıntı yok. Bir bankacı arkadaşım, bana 6 bin minimum şeklinde bir rakam telaffuz etti maaş konusunda.
-
@eng90 hocam hepsini tek seferde mi çözmek zorundayız birini bugün birini yarın yapabilir miyiz
-
@churcill Normalde 5 kez girme hakkınız var. Ama ben tek seferde yapmayı tercih ettim ve bitirdim.
-
Arkadaşlar müsadenizle bir sey sormak istiyorum . Ben Yıldırım Beyazıt Üniversitesi mezunuyum ama üniversite ekle kısmında okulumu bulamayıp başka bir üniversite seçip mail attım durumumla ilgili. Maile cevap gelmiş yeni gördüm bilgileriniz güncellendi diye fakat hala baska üniversiteden mezun görünüyorum. Olumlu dönüş aldım bide sonradan sıkıntı olur mu bu durum benim için ne yapmamı önerirsiniz ?
-
@eng90 eyvallah hocam
-
@churcill ne demek
-
@hcryngl Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Siz sonucunuzu kaç gün sonra aldınız?
-
@eng90 bana da 16 nisanda geldi olumlu dönüş , üniversiteye göre mi seçmişler demişler ya o yüzden bende sıkıntı olur mu diye düşündüm hocam
-
@hcryngl Okulla ilgili değildir. Sınava ne zaman girmiştiniz?
-
@eng90 gönderdikleri sınavı kastediyorsanız ona henüz girmedim yarın girmeyi düşünüyorum
-
@hcryngl Anladım. Olumludan kastınız başvurunuzun olumlu olması. Ben ilk sınavınız olumlu sonuçlandı zannettim.
-
@floydian Ben de dün girdim. Ama sağa sola bakma olayına takılmayın. O kadar da katı değillerdir. Ben arada baktım. O da işlemli soruları yapmak için kağıt kalem kullandığım durumlardı. Dolayısıyla ister istemez sağa sola biraz da olsa bakıyorsunuz.
-
@Vergil, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
Sınavı az önce tamamladım. İngilizce sınavının görece kolay olduğunu söyleyebilirim. YDS ayarında bir sınavı kotarabilenlerin bu sınavda zorlanacağını düşünmüyorum. Bilim sınavı için SPK Düzey 3 ve Türev ürünler sertifikalarına halihazırda çalışan biri olarak söyleyebilirim ki; zordu. Genel ekonomi, pazarlama, istatistik, muhasebe ve borçlar hukukundan detay sorular vardı. Genel Yetenek sınavındaki zorluk ise bana göre ortalamaydı. Türk Telekom'un Genel Yetenek ve İngilizce sınavlarını da gün içinde çözmüş biri olarak Garanti'ninkilerin daha zor olduğunu söyleyebilirim.
Ben de dün girdim. Ama sağa sola bakma olayına takılmayın. O kadar da katı değillerdir. Ben arada baktım. O da işlemli soruları yapmak için kağıt kalem kullandığım durumlardı. Dolayısıyla ister istemez sağa sola biraz da olsa bakıyorsunuz.
-
Merhaba arkadaşlar bilim sınavının içeriği nedir acaba ? Yani konuları neler ? Bende yarın gireceğim hepimize başarılar. Birde ingilizce sımavı test mi yoksa videolu kayıt mı acil bilgilendirebilir misiniz? Son olarak istediğimiz saatte girebiliyor muyuz??
-
@eng90, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
@floydian Ben de dün girdim. Ama sağa sola bakma olayına takılmayın. O kadar da katı değillerdir. Ben arada baktım. O da işlemli soruları yapmak için kağıt kalem kullandığım durumlardı. Dolayısıyla ister istemez sağa sola biraz da olsa bakıyorsunuz.
Teşekkür ederim cevabınız için. Özellikle bilim soruları baya zor anlaşılan. Her konudan eşit sayıda mı sorular? Yani muhasebe ve iktisat soru sayısı eşit mi? Yoksa belli bir konuda ağırlık mı var? Hukuk da çıkıyormuş sanırım.
-
@floydian Evet beni de en çok bilim kısmı zorladı zaten. En çok soru da oradan geldi. 100 soru vardı ve baya yorucuydu benim açımdan. İktisat sorusu azdı. Ben iktisat yüksek lisansı yapan bir mühendis olarak daha çok iktisat sorusu bekledim ama beklediğim gibi değildi. Daha çok bankacılık, borçlar hukuku, finans soruları vardı.
-
@floydian Evet beni de en çok bilim kısmı zorladı zaten. En çok soru da oradan geldi. 100 soru vardı ve baya yorucuydu benim açımdan. İktisat sorusu azdı. Ben iktisat yüksek lisansı yapan bir mühendis olarak daha çok iktisat sorusu bekledim ama beklediğim gibi değildi. Daha çok bankacılık, borçlar hukuku, finans soruları vardı.
Anladım hocam teşekkür ederim cevap için. Son olarak muhasebe soruları nasıldı ve muhasebe soru sayısı çok muydu?
-
@floydian, içinde söyledi: Garanti Bankası Müfettiş Yardımcılığı 2020
Anladım hocam teşekkür ederim cevap için. Son olarak muhasebe soruları nasıldı ve muhasebe soru sayısı çok muydu?
Muhasebe sorusu azdı. Çok zorlayıcı değildi açıkçası.
-
Alan çalışan birisi rahat yapar diye düşünüyorıum