Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
@İnspector evet yds metinleri ayarındaydı
-
@NeverLetGo Valla hocam YDS puanım olduğu halde ben bile İngilizce kısmının nasıl olduğunu merak ettim. Çünkü puanlamada her alandan en az 50 puan, İngilizceden en az 70 puan alınması gerekir diyerek kurum en çok İngilizceye önem verdiğini gösteriyor. Test sınav değilki bu sallamaya ile falan yapılsın anlık çeviri yapmamız isteniyor.
-
@Willsmithh Hocam test olsa yine bir nebze hadi attığın tutar kardeşim diyip cesaretlendirirsin de sözlü ingilizce mülakatta metin çevirisi isteniyor , bunun için sağlam bir okuduğunu anlama becerisi gerekir.
Ben de yüksek kapatacağını düşünüyorum kimse kimsenin hakkını gözetmiyor malesef -
@Legolass amacım yds tartışması başlatmak değil ama inisiyatifi sınava basvuracaklara bırakmak en başta mantıksız olan. Bunu kurum düşünmeli. Diger taraftan yds'si olanlar icin epey ilan geldi diye dusunuyorum ama az kontenjanli olmasi ve yds'si olmayanin da sansini deneme amacli girmesi sebebiyle kimse tatmin olmuyor. Bencillik olayına gelince kpss bazında inan bana hemen herkes bencildir. Herkes kendisi için en iyi olanı istiyor.
-
@Maslow bende onu diyorum bazı arkadaslari bilerek cesaretlendirip rakip eleiyorlar mülakat için
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
YDS kavgasına hiçbir biçimde müsamaha gösterilmeyecektir. Seviyeyi düşüren tarzda tartışma tarafları da aynı şekilde uzaklaştırılacaktır.
Gına geldi kavgalarınızdan artık. -
90 ile başvuracağım ama gelmeyebilir muhtemelen
-
@mk-ank yaşa
-
Ne kadar çok kavga dönmeye başladı başlıklarda yahu
-
Yine kurumun yanlış uygulaması sonucu millet birbirine giriyor. Birbirinizi hedef almayın arkadaşlar çünkü bir şey değişmeyecek varsa bir sıkıntı ya da talep kuruma iletin kaale alırlarsa cevaplarlar ya da uygulamada değişikliğe giderler. Malesef yds puanımız olması bu tarz ilanlarda bir işe yaramıyor. Benim de puan 88 ama gelmeyecek büyük ihtimalle. Keşke mülakatlar ertelenmeseydi de bir yere girecek miyiz girmeyecek miyiz en azından görseydik.
-
Etme bulma dünyası işte.Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı başlığında YDS kalkmamalı diye ortalığı ayağa kaldıran arkadaşlar şimdi burada yüksek puanlılara İngilizceniz yoksa lütfen başvurmayın diyor. İİBF'lileri işte bu bencillik bu hale getirdi.
-
Hiç hesapta yokken, müthiş oldu bu ilan
-
@Estevez kesinlikle hocam. kurum hatalı burada, mülakatta simültane çeviri isteyen kurumun toefl, ielts, yds şartı koymaması hatalı bir uygulama. ben 89,32 ile başvuracağım, bana da gelmez büyük ihtimalle. kurumların kendi yaptığı test sınavlarına sallarım tuttururum mantığı ile girip barajı geçemeyenler yine başvururlar. halihazırda test sınavlarını geçemeyenler, simültane çeviriyi nasıl geçmeyi düşünüyorlar, merak ediyorum cidden.
-
geçen ilan 86,93 ile kapatmış. umutsuzluğa kapılmayın derim sayı daha fazla ve tarih daha geç. bir çok yüksek puanlı bir yerlere yerleşti.
-
@genclerbirlikli aynen önemli olan bi yere yerleşen arkadaşların başka yerlere başvurmaması sırf mülakat göriyim vs durumları olmaz inş
-
@genclerbirlikli olabilir hocam. 6 kişilik alımda 86,93 ile kapatmış, bu alımda sayı 13. o tabloya baktığımız zaman, bu alım 86-87 görebilir. umarım geçen alımdaki gibi puanlarda kapatır.
-
Keske boyle yerler yds istese ama sadece rusca yds falan. Forum fight cluba doner ne guzel
-
Sınava hazırlancaklara modadil passagework u tavsiye ederim. Önce bilinmeyen kelimeler sonra paragrafın çevirisini sonra tekrar çeviriyle beraber gramer yapılarını tek tek anlatıyor.