Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Gaziantep27 İdare hukukunda belediye mevzuatı ile ilgili belli başlı yerler var onlara odaklandım. Onun dışında diğer derslere kısa tekrar yapabiliyorun
-
Merhaba Arkadaşlar, Sınava gelmeyecek olanlar ister özelden ister burdan yazabilir mi?
-
Ben gelmiyorum
-
@yayiç22 Ne yapacaksınız hocam çok merak ettim?
-
Sordum hocam sadece
-
@Gaziantep27 Ben de merak ettim, kaç kişi gelmicek acaba
-
@Busekds ben gelmeyecek kişi sayısının çok olduğunu düşünüyorum ya çünkü normal dönemde bile zaten her sınava başvuranlarin %15i falan katilmiyo
-
Arkadaşlar gözümden kaçmışsa affola sınava giriş belgesi var mı bilgisi olan var mı?
-
@kaimoğlan Estağfirullah hocam sınav günü sınav salonunda verilecektir yazıyor ilanda.
-
@tnat Tahmin etmek çok zor hocam bakıp göreceğiz artık.
-
Evet arkadaşlar geçmiş olsun sınav bitti. Nasıl değerlendiriyorsunuz soruları?
-
@kaimoğlan geçmiş olsun hocam, ben çok yorgundum o yüzden mi öyle geldi bana bilmiyorum ama hukuk ve muhasebe sorularini cok sacma buldum, iktisat fazla kolay geldi, mevzuat kısmı çok zor gelmedi çok kaliteli bulmadim sinavi genel olarak
-
@tnat yok hocam yok yorgunlukla alakası yok muhasebe ve hukuku iyi kasmışlardı. Zaten oralardan barajı geçen mülakata kalır. Soruları hatırlayan var mı istişare edelim?
-
Hukukta ilandaki her konudan soruların gelmesi ve kpss hukuk konularindan gelen sorularda öyle son 2 kpss gibi değildi. Yani Hukuk belirleyici olacak. Ben şimdiden çıktım aradan elendim bu arada dul kadın sorusu %75 mis
-
@ynsss4 hocam bu finansman bonosunu buldunuzmu
-
@adanali01 o soru bi türlü çıkmadı bende 308 mi ihraç farkı aktif 80.000 yaptim. Boş bıraktım diye. Peki hocam özkaynak 344.000 mıydı?
-
@ynsss4 birakmim diye
-
@ynsss4 vla bende bulamadım hocam o soruyu özkaynak sorusunu hatirlymdm hocam
-
@ynsss4 bide su hangisinde yatırım kararı alır sorusunu yaptinizmi
-
@adanali01 özkaynak yöntemi %30 iştirak diyordu.