Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Fsm bolluk toplumu galbraith
-
@chief mahkum açmazıydı bence ilk soru. Bir de iktisatta gsmh’ye dahil edilmeyen net ithalat mıydı? Ticarette de devirde aktif ve pasifler bir kül halinde geçer diyordu o şık doğruydu galiba?
-
@Gaziantep27 olabilir hocam . Bir de ticarette ticari temsilci vardı
-
@Gaziantep27 net ithalattı hocam
-
@chief teşekkür ederim
-
@meç fiyat değişim oranını soruyordu o da 0.5 cıkıyordu.
-
@tnat salon 1 de 6 kişi yoktu
-
@Ykps bende öle yaptım inşallah öyledir
-
@Ykps hangi dersti hocam bu hatirlayamadim
-
Hukuk veya muhasebeyi tam hatırlayan var mı?
-
@ynsss4 İktisattı galiba
-
Tahminen ne zaman açıklanır. Geçen sınavı hatırlayan varsa onun gibi yapabilirler.
-
@Fsm haftaiçi
-
Arkadaşlar hukukta bir soru hatalıydı sanırım ceza verilmesine yer olmadığı kararı sorusu 5 şıkta ceza verilmesine yer olmadığı durumu belirtir neye göre isaretleme yaptınız. Ben hatalı diye yorumluyorum
-
@ynsss4 Diğerlerine göre farklıdır diyordu. Birinde takdir yetkisi vardı şahsi cezasızlık.
-
@Ykps dediginiz doğru olabilir çok bilgim olmadığı için net bir yorum yapamıyorum. Sınav çıkışında da bir arkadaş itiraz ediyordu. Hayırlı olsun artık
-
@Ykps 1 haftada açıklanır mı ya
-
@tnat 60 kişinin sınavı zaten optikten okuturuyorlar. Çok da gecikmez. 12 kişiyi baz alacaklar zaten. Liste oluşturup gönderirler.
-
@ynsss4 Soru öyle diyordu diğerleri hukuka uygunluk sebepleriydi öyle hatırlıyorum biri de şıklarda kişisel cezasızlık tan dolayı diyordu. Yani takdir yetkisi kullanarak cvyo kararı veriliyor.
-
Genel anlamda hukuk ve muhasebe çok zordu. Ben hukukta kendime güvenirdim barajı geçemem diye düşünüyorum. Keza muhasebe hiç bilmiyorum ne olur cevaplarını tam hatırlayan yok galiba.?