Gaziantep Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Ykps kimsenin ne yaptığını bilemeyiz tabi ki ama mubasebeden 7 doğru yapan çıkmazsa prosedür nedir nasıl işler acaba?
-
@Gaziantep27 Bilmiyorum valla esnetmezler yapan vardır illa
-
@Gaziantep27 bence de esnetmezler hocam sinava 48 kişi geldi desek mutlaka yapanlar olmuştur o soruları
-
Net çalışma sermayesi ile başlayan soru yanlış olabilir mi arkadaşlar iki cevabı vardı sanki?
-
@kaimoğlan cevaplardan birisi 4600 galiba öyle hatırlıyorm
-
Asit test oranı 1 den küçük işletme sorusunda şıklarda stok devir hızı var mıydı arkadaşlar?
-
@Ykps doğru cevap kvyk 1440 li birşey vardı o degilmiydi
-
@ynsss4 bence uvyk 1440 tı
-
@Gaziantep27 uvyk işte hocam ben hepten ters hatırlıyorum:) asit testte stok bağımlılıkti hocam yani notumda öyle yaziyor
-
@Gaziantep27 bence evet hocam stok devir hiziydi
-
@ynsss4 sorunun biri şeydi ileri vadeli senet Ciro etmiş diyordu alacak hesabı olarak borç seneti mi yoksa alacak senedi mi yaptınız
-
@tnat hocam ben de stok devir hızı yaptım ama stok bagimlilik oraniymis kpss 2010 malı analiz çıkmış sorularda gordum
-
@Gaziantep27 Onda borç senetleri borçluydu diye hatırlıyorum.
-
@Gaziantep27 ciro edilen senet 121 alacak senetleri alacaklıydı herhalde
-
Muhasebeyi cevaplarını derleyen yok mu tam olarak?
-
@ynsss4 Hem o hem de dönen varlık toplamı 46000 diyen cevap doğruydu bence yani soru hatalı
-
@kaimoğlan bence de itiraz eden oldu mu soruya?
-
@kaimoğlan finansman bonosunu yaptinizmi
-
@chief galiba sadece 1 netim olacak muhasebeden bu gidişle
-
sahinbeybld@hs01.kep.tr arkadaşlar şu adrese mesaj atıp sorulara itiraz edebileceğimiz komisyonun adresini bize iletseler itirazkarımızı yaparız. Yazabilen yazsın dönüş yaparlarsa itiraz edelim.