Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
Internetten basvurumu yaptim kartim olmadigi icin subeye gittim 95 tl ücreti yatirdim dekontta elimde 10 saat geçti hala odeme bekleniyor diyor ne yapmaliyim bankayi aradim onu biz goremeyiz dedi anadolu uniyi aradim acan olmadi yardim edermisiniz? Servis asistani icin başvurdum !
-
@Scirocco hocam sanırım şubeye gidip gişeden ödeyen birçok kişide bu sorun oluşmuş. Elinizde makbuzunuz var ise saklayınız yinede ne olur ne olmaz . Belkide toplu şekilde sisteme düşecek çünkü çoğu grupta okudum bu sorunu
-
@Su28A tabiki dekontu tutucamda subede haftasonu kapali gidip soramam da son günüde pazara denk geliyor ne yapicam bilmiyorum
-
@Scirocco sisteme geç düşüyor bugün düzelmiş olur merak etmeyin.
-
@Scirocco sizin ödeme tarihiniz belli dekontta elinizdeyse hiç bi sorun olmaz hocam sonuçta sizden kaynaklı bi durum değil siz belirtilen tarihte ödemeyi yaptınız. Mutlaka düzelecektir
-
@bykeynes insan bi tereddutte kalıyor istemsiz insallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim
-
Herkese merhaba arkadaşlar.. Uzun zaman sonra forumda ilk kez bir konu başlığı altında yazıyorum.. Öncelikle herkese kolay gelsin ve iyi çalışmalar diliyorum.. Burada bazı arkadaşların sizlerin hevesini kırmak için neredeyse gelmeyin kardeşim işsiz güçsüz dolaşın daha iyi demesine gıcık olduğum için yazma ihtiyacı hissettim.. Benim eşim de Halkbank çalışanı daha geçen haftaya kadar Ankara’nın en yoğun şubelerinden birisinde çalışıyordu tayini çıktı ve bulunduğum şehirde bir şubede çalışmaya başladı artık.. Kendisi ilk çalışmaya başladığında hala KPSS a için çalışacağım diyordu ama artık demiyor.. Bankacılık alanında kariyer yapmak istediğini söylüyor artık. Yani memnun hayatından.. Sabahları 8.30da bankada olma zorunluluğu hiç olmadı ve şuanda da 8.30da evden çıkıyor mesai saatine 10 dakika kala işyerinde oluyor.. Akşamları da en geç 6.30da işten çıkıyor.. Ev işlerine de zaman ayırıyor kendisine de zaman ayırıyor.. Maaşı da daha önce bahsedilenler gibi Ki asgari ücretin 2300 lira olduğu ülkemizde maaşları da kötü sayılmaz. Ayrıca arkadaşlar her 100 gençten 25 gencin işsiz olduğu günümüzde kamu bankası gibi kurumsallığı oldukça gelişmiş bir işyerinde çalışmak memuriyetten sonraki en güzel iş bence.. Kimseye kulak asmadan çalışmanıza devam edin derim.. İyi çalışmalar herkese
-
@bykeynes bu arada ödeme islemim simdi onaylandı bu sorunu yasayan olursa okumuş olsun herkese bol sans
-
eleştirel düşünme, mantık yürütme ve problem çözme sorularını tam anlamadım yardımcı olabilir misiniz
-
@mp bence kimse tam anlayamamıştır.Bildigin lisedeki mantık soruları gibi.Kitap var mı bilmiyorum
-
@eko18 merhaba banada gönderebilir misiniz rica etsem şimdi den teşekürler ismailayaz123@gmail.com
-
@eko18 hocam bu maile de gönderebilir misiniz sayginveli.vs@gmail.com
-
@eko18 hocam bana da gönderebilir misiniz size zahmet olmazsa mira_kar_07@outlook.com
-
@eko18 merhabalar, bana da yollayabilir misiniz. gokmensefik63@gmail.com
-
Selamlar herkese,ilana başvurdum ve araştırma yaparken burayı gördüm.Arkadaşlar 30 yaşındayım şuan bir kamu kurunda teknik hizmetler sınıfında memurum.Maddi olarak fazla tatmin etmiyor işim ama mesai saatlerim olsun iş yüküm olsun o konuda çok çok rahatım fakat bu şekilde hayatımı sürdürmek istemiyorum.Yabancı dil puanım 81 ama alan bilgim yok iibf mezunu değilim fizik bölümünü bitirdim.
Acaba yaşım itibariyle doğru mu yapıyorum bu yaşta bankaya girsen yükselmem iyi pozisyonlara gelmem çok mu zor olur,bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.
-
@cemalingo bence hiç geç değil. İnsan her yaşında kendini geliştirmeli diye düşünüyorum ben hocam. Hem şuan ki işinizden memnun değilseniz bir kamu bankasında çalışmak kötü bir fikir değil. Maaş konusunda da çok daha iyi olacağına eminim.Dilinizin olması eğer girdiğiniz takdirde sizi bir adım öne çıkaracaktır. Başarılar dilerim.
-
@cemalingo ne tür banka olursa olsun kamu kurumunda memurluk bırakılıp bankaya geçilmez şahsi fikrim ama siz bilirsiniz iyice düşünüp kararınızı verin hocam
-
@bykeynes, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@cemalingo bence hiç geç değil. İnsan her yaşında kendini geliştirmeli diye düşünüyorum ben hocam. Hem şuan ki işinizden memnun değilseniz bir kamu bankasında çalışmak kötü bir fikir değil. Maaş konusunda da çok daha iyi olacağına eminim.Dilinizin olması eğer girdiğiniz takdirde sizi bir adım öne çıkaracaktır. Başarılar dilerim.
teşekkür ederim ben de böyle düşünüyorum çalışmak,kendini geliştirmek ve hedeflerine ulaşmak
@Pinky, içinde söyledi: Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
@cemalingo ne tür banka olursa olsun kamu kurumunda memurluk bırakılıp bankaya geçilmez şahsi fikrim ama siz bilirsiniz iyice düşünüp kararınızı verin hocam
hocam düz memursun işte monoton sıkıcı bi hayat,hani yaşım 35 olsa mesela böyle bişeye kalkışmam ama hala enerjik ve öğrenmeye açığım tabi ki 23-24 yaşındaki biri ile aynı olamam,belki de bankayı kazanamam bilemiyorum sadece şimdiden düşünüp tartmam gerekiyor.Aldığım maaşı da söyliyeyim 3970 salt para bazında bakmıyorum olaya ama lise mezunu bekçi,infaz koruma benden fazla para alıyor ya da belediyede tanıdık eş dost vasıtası ile giren dümdüz memurlar bile sds ile birlikte 5 bin alıyor,zabıtalar da öyle mesela
O kadar okudum kpss girdim 87 puan aldım zamanında bunun için miydi diyor insan.En azından kariyer yapabileceğim yükselebileceğim çok çalışıp çok para kazanabileceğim bir alanda çalışmak istiyorum.
Bekçiyi,infaz korumayı küçümsemek için söylemedim yaptıkları iş kolay değil hepsine saygı duyuyorum ama mevcut ücret dağılımını doğru bulmadığım için o örnekleri verdim.
-
@cemalingo benimkisi belki de kişisel bir durumdan önyargıdır sşz dikkate almayan olmak istiyorsanız deneyin hocam benim aklımda şöyle kaldı arkadaşımın arkadaşından biliyorum bankada hiç memnun değil o kişiyi tanımıyorum ama arkadaşımın yanındayken bazen arkadaşımı arar 5 10 dk işinden nasıl memnun olmadığını anlatır çok rastgeldim bu duruma başka şehirde çalışıyor ama sanırım yerinden kaynaklanıyor başka şubede olsa belki memnun olur otomatikman o aklıma geliyor bilinçaltıma yerleşti yoksa düşününce aynı olmaz her yer o yüzden bence bankayı deneyin içinizde uhte kalacaksa ben kişisel olarak tercih etmiyorum yukarıda anlattığım durumdan bağımsız olarak da Allah gönlünüze göre versin
-
Arkadaşlar sınav ilini değiştirme şansım var mıdır acill