Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
Arkadaslar az once finansbankin online sinavina katildim.genel yetenek testini cozdum.basitti en azindan 50 dakikada yetisecek bir testti.ben banka kitabindan kpss gibi paragrafli turkce ve uzun mantik soulari cozuyorum.simdi finansbank genel yetenek sinavini cozerken acaba hata mi yapiyorum dedim sizce
-
@Pinky banko da memurluktan fazla para almazsın
-
@öznurup Neden hata olsun ki soru çeşitlerini görmüş oluyorsun.
-
@öznurup hangi sorular çıktı?Yani çok mu kolay kaç doğru yapmak gerek?
-
@ekonomist_m hata derken çalışma yontemimden bahsediyorum.benim calistigim ile finansbankin genel yeteneginin alakasi yok.finansin sinavi icin calismaya gerek yok
-
@zenginmemur kolaydi.dikkatlice ve zamanini iyi degerlendirerek cozersen yuksek puan alirsin bence.bilgi iceren soru cok cok azdi
-
@öznurup hocam sekil yetenegi sozel mantik nasildi hocam özelden yazar misin bana
-
@kaderebak1 ayrıldım. bayram sonrası çıkış yapıyorum. sorularınız varsa cevaplayabilirim.
-
@Bireysel-başvuru Merhaba,
Neden ayrıldınız ?
Kamu bankalarında da hedef vs. baskı var m ?
Deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? -
@Bireysel-başvuru ayrıntılı herşeyi anlatir misiniz hocam ? Yükselme maaş olanaklar dezavantajları veya avantajları
-
finansbank geçen sene de genel yetenekte şekil sıralama grafik tarzı sorular sormuştu ve baya iyi şekilde geçmiştim. mülakata çağrıldım tesettür nedeniyle elendim. keza aynı şeyi iş bankası'nda da yaşamıştım. o yüzden her ne olursa olsun devlet bankası benim gözümde iyi konumdadır.
-
@North-remembers haklisiniz
-
giriş belgesi alan var mı
-
@mp 7’sinde belgeler alınabilecek.
-
@nikola-tersLa 7 sin de mi aciklaanacak yerler
-
@Scirocco ilanda öyle yazmıyor mu ?
-
@nikola-tersLa 3-7 Ağustos arasında açıklanacakmış.
-
Geçenki alımda kazanıp işe başlayan var mı özelden bir şey sormak istiyorum
-
Bu sınavda neye çalışcağını hala bilmeyen kişi olarak tarihe geçtim.
-
@zenginmemur yalnız değilsin. Zaten gireceğiz sınava hemen bitti diyecekler