Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@Bireysel-başvuru işsizlikten iyiyse eğer ayrıl işinden
-
Merhaba arkadaşlar,
Sınavı kazandık diyelim mülakatlar ne zaman oluyor ?
Her ilde farklı zamanlarda mı ?
Geçmiş dönem alımlarından bilgisi olan cevaplayabilirse hepimizi aydınlatmış olur -
@ekonomist_m hocam bu sınavı nasıl kazanabiliriz?Yazılı aşamasını sormak istedim.
-
@zenginmemur kardeşim ben banka sınavlarında çıkan genel yetenek sorularını falan çözüyorum. Tavsiye ederim. Zaten soru ve süreden de anlaşılacağı üzere sorular çok zor olmaz diye düşünüyorum. Zamanı verimli kullanabilen kazanır. Başarılar dilerim.
-
@zenginmemur hangi kaynakları kullanıyorsunuz ? Önerebileceğiniz kitap veya internet sitesi var mı ?
-
@ekonomist_m ben servis görevlisi mulakatina girmistim mulakati en guzel yapan kurum halkbanktir. 2 gun istanbulun en guzel otellerinden hiltonda yapılır ilk gun grup mulKati ve kisisel envanter ikinci gün halkbank genel müdürlükte bireysel mulakat konaklamayi banka karsiliyor mulakat sadece istanbulda yapiliyor pandemi bunu etkiler mi bilmiyorum ama
-
@ekonomist_m merhaba nerden çalışıyorsunuz
-
Merhaba @fatos öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bende servis görevlisi sınavına çalışmaktayım. Sizi sınavdan ne kadar süre sonra mülakata çağırdılar ?
Birde mülakatta ne gibi sorular soruyorlar ? -
Merhaba @sim http:// bankasinavlari. net/tamami_cozumlu_genel_yetenek_sorulari buradaki soruları çözüyorum. Geçmiş yıllarda banka sınavlarında çıkan soruları çözüyorum.
-
@ekonomist_m sureyi hatırlamıyorum malesef mulakatta alanim ile alakali 8 veya 9 soru gelmişti maliye mezunuyum vergi ile alakali sorular gelmişti
-
Sınavda muhtemelen şekil sözel mantık sayısal mantık bir de problemler olcak yaş vs hızlı çok aşırı zor olacağını sanmam sadece süreye bakıyor herşey. Oyuzden sınava kadar soru çözüp hızlanmak en iyisi. Başarılar dilerim herkese.
-
@ekonomist_m ben açıklandıktan 1 ay sonra girmiştim ama illere göre değişiyor mülakat tarihleri kısa sürede açıklanıyor
-
@selin61 teşekkürler. Ben manisa dan gircem. İnşallah kısa zamanda açıklanır.
-
Arkadaslar sinavin zorluk derecesi nasil olur acaba bilgiye dayali mi olur sizce.sureye bakilirsa eger pek uzun bilgi icerecegi soylenemez zannimca ama.dusunceleriniz,varsa tecrubeleriniz neler?
-
Arkadaşlar geçen sene çıkan soruların cevapları sizlerde var mı ? Varsa paylaşabilir misiniz ?
-
Arkadaşlar yazılı sınav sonucunun açıklanması kaç gün sürer?
-
Arkadaşlar sınav saat kaçta oluyor bilginiz var mı?
-
@eko18 oznr_uznpnr@hotmail.com
Bana da gonderirseniz eger cok mutlu olurum -
@elifshnn merhaba elif acaba mail adresimi versem bana atar misin?
oznr_uznpnr@hotmail.com -
Online sınavı kaç doğru ile kazandınıź?