Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@albertcamus hocam siz çok mu memnunsunuz halinizden?Neyine güvenip hala bana sitemde bulunuyorsun?Başka bölüm elbette isterim ama sence bu kadar emek verdikten sonra tyt aytde derece yapmak kolay mı?Hukuk kazanılır onuda bitirdjkleri için sıkıntı yok.Ben gercekleri yazarım başkalari gibi yok okulu bitirunce şunu olacan yok bunu olucaksın deyip kimseye umut tacirligi yapmam.Çevrene bak lisans mezunu olup hayatı senden kötü olan kim var?Iyi ya da kötü hepsinin bir ünvanı var senin neyin var?Okumazsın yazdıklarimı yalansa kaideye almazsın olur biter.Bende cogu kisinin gerçek disi yorumlarini okumuyorum bile.Benim yazdıklarım ismimiz kadar gerçek.
-
@bcm100 heves kırma değil sakin öyle birşey anlamayın. Görünmeyen yüzü vu taraf. Öyle oyt onayına düşmeyen ama giden işlemler var. Sağlık imkanı güzel ama hastaneye gitmek için bilr izin vermediler. Herkes planını yapsin öyle girsin. Banko kolay değil. Uzman yrd. Üç kontrol ve teftiş öncelik olsun. Yoksa gişe elemanı alan çok açıp kariyer netten bakabilirler. Parayı 10 defada sayarım ama ruhen bittim. Girecek arkadaşlara kolaylıklar. İyi düşünüp taşınsınlar
-
Bankoya girdikten sonra herhangi bir bankanın uzman veya müfettiş alımına başvurma hakkımız yani engel olmaz değil mi? Bir kaç seneye ingilizcemizi geliştirsek uzmn veya müft sınavla geçiş yapma hakkımız var mi dir ?
-
@Bireysel-başvuru Haklısınız hocam mesai saatlerinin uzaması bile tabiki çekilemez kılıyor. Ahım şahım maaşı da yok yani sonuçta. Aksam 5 olunca çıkabilecegin bi meslek olsa eyvallah. Zaman kadar değerli bir şey yok bir insan için. Az alıyım ama kendime ve aileme daha çok zaman ayırıyım görüşündeyim.
-
@Bireysel-başvuru ben 2 sene şu an Türkiye’nin en büyük özel bakasında çalıştım. İlk bu işle alakalı yazdıklarınızın altına imzamı atarım. Yazdıklarınızın fazlası var eksiği yok. Parası olan müşterinin uşağı olursun yapmazsan da işinden olursun. Cenaze olur gidemezsin hastalanırsın gidemezsin anan baban hasta olur gidemezsin. Sigara molası verince diğer arkadaşlarının gözüne batarsın çay kahve içeyim dersen zaten nerdeee. Müşterinin önünde soğur dökersin. Para işleri mesai saatlerinin esnekliğini söylemiyorum bile.
-
@Okitov sınavda türkçe ve matematik komuları var mı yoksa sadece sayısal ve sözel mantık mı ? Çünkü basvuruda türkçe matematik yazmıyor yalnızca sayısal ve sözel mantık yazıyordu?
-
@davidricardo bugun 7 gibi çıktım oyle tabiki normal memurluk değil dezavantajlarıda çok sadece boş kalmaktan iyi
-
@nikola-tersLa bu konuda haklısın hocam dedem öldü vallahi kendı iznimi kullanmama rağmen aradılar çağırdılar deli ettiler son gün izin kullanmadım gittim yani dediklerinin hepsını yaşıyorum sadece dediğim gibi işsizlikten iyi o kadar
-
Arkadaşlar ikametgahı e devlet üzerinden değiştiren var mı?
-
@tuba58_ ben edevlette sms ile denedim olmadı ama e imza veya mobil imzaniz varsa bir deneyin
-
@selin61 peki teşekkür ederimm
-
@eko18 bana da gönderebilir misiniz lütfen, link açılamıyor
-
Arkadaşlar kaynak v.s ne buldunuz?Makro tv online eğitim kursu var ama gerek var mı?Geçen sınavda cikan sorulara sanki hicbir kaynak iş yapmaz gibi geliyor.
-
@zenginmemur aynen ya insan neye calisacagini da bilmiyor az bi surede kaldı
-
servis elemanı sınavının geçmiş sene soruları olan varsa paylaşabilir mi arkadaşlar
-
sınav eğer sözel ve sayısal mantık olacaksa çalışmak için önerebileceğiniz kaynak var mı?
-
@eko18 merhaba soruları bana da gönderebilmeniz mümkün mü linkler uçmuş sanırım mervebuse.ogut@hotmail.com
-
İkamet değişikliğini e devlet üzerinden yapamadım. Bulunduğum ilçe nüfus müdürlüğüne sordum ve ikametin aldırılacağı ilden başvuru yapılması gerektiğini öğrendim. Haberiniz olsun arkadaşlar.
-
arkadaşlar yeni mezun olup sınava girecek olan var mı
-
arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar?