Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@selin61 ben gidip nüfustan yaptım bugün hemen değişti
-
İleti kaldırılmıştır..
-
@kaderrctnkya Teşekkürler ama ben il dışında olduğum için online halletmek istedim yapamazsam bende gideceğim mecbur
-
@elifshnn hocam selamlar açılmadı sayfa bulunamadı dedi link tekrar gönderebilecek var mı acaba
-
2019 soruları olan var mı acaba linki tekrar paylaşabilir mi?
-
Sinav online mi olacak
-
Bu sınav için ikamet değiştireceğim ama kpssye ikamet olunan ilde girme şartı yok degil mi ?
-
ileti kaldırılmıştır.
-
@eko18 önce kpss basvurusunu yapıp sonra ikametgahi degistirsek bi sorun çıkmaz heralde
-
@tuba58_ umarım teşekkür ederim
-
İcimden bir ses bu sinav çarpacakmiş gibi geliyor.Ingilizceden kacarken elimizde patlamasın .
-
Benim anlamadigim ben servis elemani icin basvurucam kimisi diyor alan bilgisi ingilizce kimisi diyor 50 soru genel yetenek ne sorucaklar???
-
@Scirocco İlanları okudunuz mu?
-
arkadaşlar eylülde yapılan sınavda mesela sivas için kaç kişi alındı? Sivastaki şube sayısı kadar mıydı her şubeye bir kişi gibi. Şunun için soruyorum buradan yola çıkarak örneğin Ankara'da 92 şube var Ankara için o civarda alım olur gibisinden bir yorum yapabilir miyiz?
-
2019 soruları elinde olan link atabilir mi arkadaslar ya da emsal nitelikte soru pdf si olanlar Allah rızası için teşekkürler.
-
Arkadaşlar bu sınav için makro tv uzaktan eğitim almaya gerek var mıdır?70 tlye online eğitim fiyatı belirlemişler.Daha önce bu tip platformlardan ders alan var mı?
-
@adam-simith evet bunu ben de merak ediyorum. biri yeşillendirsin.
-
@adam-simith Hayır online yaptığı sınavda çok mağdurlar oldu o yüzden yapılmıyor sanırım
-
Makro TV gi bende merak ediyorum faydalı olacaksa alırım ama kararsızım bir yandan da kpss var tabi zaman yeter mi bilemiyorum