Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@albertcamus 700 küsur o zaman alınacak bankaya
-
Ekimde yaptıkları sınavın soruları zor değil miydi sizce de
-
@garipbankacı zordu hocam nereden nasıl çalışmak lazım bilemiyorum kitaptaki sorulara hiç benzemiyordu felsefe gibiydi sözel kısmı sanki .
-
Şener Babuşcu'nun kitapları iş görür mü?
-
@Su28A hocam 2019 soruları yazıyor önlerimi diyorsunuz
-
Arkadaşlar elime 2019 sınav soruları ulaştı ama bu sorular çok kazık felsefe gibi çok kötü yani genel yetenek bu mu ya anladıkları soru sormaktan.
-
@1meltem benimde elimde onlar var o kadar bankaya girmek istemişim ki zamanında hepsini aldım şimdi nasip olacak çalışmak umarim böyle sorarlar.
-
@elifshnn nereden ulaştınız, bakabilir miyim bende
-
Tabi burdan paylasiyim hemen
-
-
@elifshnn çok teşekkür ederim çok iyisinizzzz
-
@Su28A evet 50 soru 50dk olarak da süre az. Siz ekimdeki sınava girdiniz mi?
-
@elifshnn hocam soruların cevapları yok değil mi?
bayağı zorlanmaya başladım çünkü -
@1meltem maalesef ben de yok cevaplar
-
@elifshnn sorular çok zor değil ama süre sıkıntısı olacak gibi. Cevap anahtarı olmadığı için sadece emin olduklarımı işaretledim 38 soru ama 1 saati aştı süre
-
@elifshnn çok teşekkürler
-
@garipbankacı evet bu atılan soruların olduğu Ekim sınavına girmiştim 65 aldım olduğum il 70 kapadı mülakata kalamadim
-
Bu soruların cevaplarına ulaşabilsek keşke nasıl cozmeliyiz metod ne bilemiyorum
-
Bu soruların bankanın ihtiyacı olan pozisyon ile alakası nedir. Yani bizde neyi ölçmek istiyor da işlerine yarayacağımızı düşünüyorlar. Ben 2 sene bankacılık yaptım özel bi bankada ne okuduğum bölüm ne de yaptıkları sınav benim işime yaradı.
-
@nikola-tersLa Bu mantıkla yaklaşılırsa hocam bankalar sadece Bankacılık, finans vb. bölümlerin dışına çıkmazlar alım yaparken. PTT sadece lojistik alanından alım yapar, icra için sadece adalet mezunları alınır vs vs. -ki bazıları böyle oluyor ve doğru da değil.-