@cemresaygin
ben de uzm yrd için girmiştim. beni perişan ettiler hocam tanıtma dışında tamamen bilgi soruları ile geçti. iyi kötü cevapladığımı düşünüyorum hepsini. referans da aramadım açıkçası. bakalım göreceğiz.
Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@cemresaygin
ben de uzm yrd için girmiştim. beni perişan ettiler hocamtanıtma dışında tamamen bilgi soruları ile geçti. iyi kötü cevapladığımı düşünüyorum hepsini. referans da aramadım açıkçası. bakalım göreceğiz.
-
@KamuAdayı yine de çogunluk sohbet olmus.z bilemiyoruz görecegız yakında
-
Olumlu ya da olumsuz sonuçlar açıklansa keşke Pazartesi. Belirsizlik en zoru...
-
uzmanlık mülakatına giren iki arkadaşımdan birini alanda baya zorlamışlar. birinin de sohbet gibi geçmiş. neye göre bilemiyorum artık.
-
@troya perşembe günü akşamına kadar beklicem guya başvurmak için inşallah olumlu haber gelir de bir kişi fazla girer sınava
-
@troya Yarın mesai bitimine kadar açıklanır mı?
-
@troya hocam siz hangi mulakata girmistiniz?
-
@cappuccino kurum personeliyim dedi
-
@paretowilfredo Sonuçlarla ilgili bilginiz var mı üstad?
-
@Blueberry yine yarın açıklanacağına dair kesin bir beklenti oluştu inşallah boş çıkmaz
-
@Blueberry Son alım gece 9'da açıklanmış.
-
@churcill Hocam 16'sı duyumu gelmeden önce 23'ünde eğitimler başlayacak duyumu vardı. 16'sında açıklanacak duyumu çok mantıklı geliyor.
-
@yolosapiens bu beklenti beni uyutmaz bu gece
-
@keynesyenizm eğer 23 kasimda eğitim başlarsa 1 haftada herkes nasıl belgeleri hazırlayacak sözleşme imzalanacak?sonuçlar açıklandıktan sonra 2 hafta sözleşme süreci ile geçer diye düşünüyorum
-
@adımadım 2018'deki alımda 26 martta sonuçlar açıklanmış, 27 martta da bir arkadaş 'haftaya eğitimler başlayacak çok sıkıştık' tarzından yorumlar yazmış.
-
Yabancı dil tazminatı ne kadar bilen var mı arkadaşlar?
-
@keynesyenizm ordan müfettiş yardımcısı arkadaşa yazdm şimdi kendisine sorcam bir bilgisi var mı en azından eğitimler ilgili size haber veririm unutursam etiketleyin.
-
@lahzamm gerçi bunu da direk sorayım abes oldu:)
-
@lahzamm YDS c 420, b 625, a 900 brüt hocam
-
@BlackList 900 iyimiş 2021 1000 civarı olur herhalde