Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ambitious katiliyorim ben de yds den yuksek bi puan aldim fakat ceviri sorulari gayet zordu. cok zaman kaybettirdi
-
Alan sınavından 1 saat kala çıkan arkadaşlar burada var mı acaba herkes sınavdan neden çok erken çıktı hala anlamaya çalışıyorum bir bilen varsa beni aydınlatsın lütfen sanırım sorun bende. Son dakikaya kadar sınavda kaldım ve artık gözetmenler bu da çıkmayacak galiba der gibi sinir krizi halinde yüzüme bakıyorlardı a sonuç olarak sınavın nasıl geçti diyenlere “zerre fikrim yok” diyerek cevap veriyorum o ayrı
-
YDS puanım 85-90 arası ve birçok banka sınavına girdim. Şunu anlamıyorum: Genel Yetenek deyip Mat 1'e dair hiçbir şey sormamak? Mantık bunun neresinde? 14-15 türkçe sorusu hariç hepsi sayısal ve sözel akıl yürütmeydi. Gerçekten zordu, zaman alıyordu. Genel yeteneği yetiştiremem diye çok zaman harcadım. İngilizce 22'ye geldiğimde görevli son beş dakika dedi. Gerisini salladım. Süre olsa en az 50 doğru yapacağıma inandığım ingilizceden baraj sıkıntısı yaşayacak olmak ne acı.
-
Son bir ayda read for speed i, 40 minitesti , 10 tane yds denemesini sure tutarak cozdum. Gunde iki tane genel yetenek denemesi cozdum. Alandan denemeler konu tekrarlari testler. Isletme icin ayri denemeler aldim. Onlara kafa yordum. Halk bankasinin aklina gelebilecek herseyi yaptim. Yds de bi tane ceviri sorusu icin max 1,5 dakika harcarken nasil oluyorda bugunki sinavda 3 dakikam gidiyor aklim almiyor. Bugunki sinava hepimiz emek harcadik. Bir ay iki ay degil 2 3 yildir emek harciyoruz. Bu muydu karsiligi diyorum. Bugunki sinav beni yordu. Sanki icimden bi ben daha gitti. Bu sefer olucak diye umitlenmis. Umarim bi gun emeklerimizin karsiligini aliriz.
-
@lakcingofsupply sanki aklımdakileri buraya yazdınız aynısını ben de yaptım ama şu 1 ayda hiç çalışmadan girseydim yine aynı olcakmış emeklerime acıyorum bi çare yol bulamaz mıyız bu sınavla ilgili böyle susup kabullencek miyiz
-
@beirutde kesinlikle sora sora borçlar hukukundan 1 soru sormuşlar o da alacaklarda genel zamanaşımı süresi , ticaret hukuku sormuşlar çoğunlukla ama sınav konuları arasında ticaret hukuku yok enteresandı kesinlikle
-
@bykeynes kafamda tek bi soru var o bulmacalı soruda y nasil çıkacaktı?Hayır sorularda da hep y vardi?Bu soruyu sarhoşken mi yazdı acaba yazan
-
kısmet nasip arkadaşlar herkes müfettiş olmak zorunda değil hayattaki diğer ihtimalleri de kovalamamız gerekir
-
@john çapraz gidebiliyor yaziyordu soruda
-
@longtermjobless yok hocam yatay ve dikey diyodu.2 kez okudum
-
@john bende istasyona gidecek ise her yone gidebilir yazisini gordum ama yanlis hatirliyorum sanirim
-
@longtermjobless y yi ordan çıkaramadıkça tekrar tekrar okudum her yöne diyordu bence de
-
@mffttşadayı dedim her yone gidebiliyorsa çapraz niye gitmesin fhdgdha
-
@longtermjobless ya da y ordan çıkamıyor bu ihtimalde olabilir
-
@longtermjobless ahaah aynen bende hocam
-
@mffttşadayı Çapraz hesaplayinca şıklarla tutarlı sonuç buldum
-
@longtermjobless bende buldum ama önemi yok gibi şuan. Barajları geçemeyeceğim büyük ihtimal. Sallananlar tutarsa olabilir bi şans
-
@mffttşadayı ben yine baraj düşürlceğini düşunuyorum 60 ort yı 50 yaparlar
-
@longtermjobless 50 ye hep düşüyor ama ben 50yide bulamam gibi çokta heveslenmiştim ya ilk sınavımdı
-
@mffttşadayı barajı değil yarısını doğru yapabilme şartını yerine getirebilecek miyim onu düşünüyorum