Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@stackelberg en son İstanbul üniversitesi tarafından yapılan sınav 1 ay içinde açıklanmıştı. Bu da 15-20 gün içinde açıklanabilir.
-
vergi hukukunda vergi zammı sorusu vardı, Eda davası sorusu vardı seçenekleri hatırlayamadım.
İş hukukunda ücretin ödenmesi ile ilgili bir soru vardı tam hatırlayamıyorum, bir de gelir vergisinde sigorta sorusu vardı
-
@adams anladım hocam teşekkür ederim
-
@c-est-la-vie eda davası tazminat olacaktı.
-
Otomotik stabilizatörler ilgili bir soru cevabıda işsizlik pirimi
Tam rekabet monopol oligopol ile ilgili örenekler vardı şıklarda karşılaşılaştırmalı üstünlükler teorisi ilgili soru
Parayla ilgi bir soru vardı şıklarda paranın hesap birimi olması
Merkez banksının dolaylı kanaları sorusu
Laspeyres paasche fisher endeksleri 2 soru
Sermaye hareketliligi ilgili soru
Kik ilgili soru benden bunlar -
İş hukuku soruları:
- Deneme süresi olan 2 ay hangi durumda 4 aya çıkartılabilir: toplu iş sözleşmesiyle.
- Şıklardan hangisi doğrudur sorusu: Ücret ayda bir ödenir, şıkkı doğru cevap olacak.
-
@çiçek otomatik s. sorusu transfer harcamaları olacaktı bence. İşsizlik primi transfer harcamaları içinde en etkili olanı zaten. Yani transfer h. işsizlik primini kapsıyor zaten
-
@mffttşadayı hocam işsizlik ödemesi transfer harcamalarının içinde ikisi aynı şey değil diye biliyorum yani gelir vergisi en etkili sonra işsizlik primi sonra kurumlar vergisi
-
Hatalı olduğunu düşündüğümüz soruların iptali için nereye başvurabiliriz bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
@BlackList anadolu univ
-
arkadaşlar bir soru vardı alandan iktisat sorusuydu iki şık aynıydı sizinde dikkatınızı çekti mi. bir formül isteniyordu soruda
-
@çölkaplanı sermaye ile ilgili miydi
-
@john tam anımsayamadım ama bir formil idi. delta bişey bölü delta bişey eşittir delta bişey idi :))
-
@çölkaplanı ben şaşı oldum şıkları ayırt ederken. Farklıydı hepsi ve yanlış yaptım sanırım
-
@mffttşadayı nasılhocam ya ben de a ve c şıkları aynıydı ya iyice bakmıştım ama :)):
-
@çölkaplanı deltaK/deltaY=deltaI/deltaY
Bu ve bunun gibiydi şıklar -
@just hah işte bu aynen öyle cevabı eşitlik olan yaptım ben ben de c ve a aynıydı ama belkide göz yanılması olabilir
-
@çölkaplanı a da deltanın olduğu bir kısımda c de delta yoktu hocam. A da 4 delta c de 3 delta vardı
-
@mffttşadayı anladım hocam doğrudur ozaman ben de göz yanılması olmuştur ama cevap 4 deltalı olacaktı sankı
-
Aklıma takılan sorulardan biri fayda=kökYG marjinalini istiyordu cevap hakkında bir fikri olan varmı ben kökG/Y yaptım