Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Ulaşımda %50 doluluk kuralı geldi.(istanbul)
-
Keşke kpssden sonra olsaydı
-
Arkadaşlar öğleden sonra da oturum olduğu için her ihtimale karşı 2 tane çıktı olsun diyenler olmuş. Bence çıktıyı sabahki sınavda alacaklarını düşünmüyorum açıkçası ama yine de risk almamak adına çıkarabilirsiniz naçizane önerim ️
-
Ringin olmaması sıkıntı olur çok büyük kampüs
-
Arkadaşlar merhaba. Sınav giriş belgesindeki önemli uyarılar kısmında anahtarın yasak olduğuna dair bir bilgi yazılmamış. Ben normalde anadolu üniversitesinin açıköğretim sınavlarına araba Anahtarı ile girebiliyordum. Burada da yasak diye belirtilmemiş. Anahtarla girebilecek miyiz acaba sınava bir bilginiz var mı? Daha önce halkbank sınavını tecrübe edenler varsa eğer... şimdiden teşekkürler
-
@stradivarius Hocam ben daha önce yine Anadolu Üniversitesi'nin yaptığı bir sınava analog saatimle bile girdim. Çünkü giriş belgesinde saat fonksiyonu dışında fonksiyonu bulunan saat yasaktır yazıyordu. Yasak olan hususlar detaylıca belirtilmişti. Ancak bu sınavda her şey genel olarak yazılmış detaylı bilgi verilmemiş. Bu hususun görevlilerin inisiyatifinde olacağını düşünüyorum. Ben de araba anahtarı ile girmeyi deneyeceğim. Biraz erken gidip alınıp alınmayacağını öğrenip duruma göre emanetçi aramakta fayda var.
-
@keynesinvarisi çok teşekkür ederim ben de aynısını yapayım başarılar diliyorum
-
İngilizceyi çok zorlamamislar ama genel yetenek tam ales duzeyiydi
-
@churcill aynen öyle süre cok yetersiz en az 20 dkka daha verilmeliydi ya da bu kadar zorlanmamaliydi
-
@reagan ydsden 40 alan bu ingilizcryi gecer
-
@reagan yds den puaniniz var mi hocam
-
Süre sıkıntılıydı ben yetiştiremedim, matematik bazı sorular zorladı genel iyiydi. İngilizcede çeviriler yakındı.
-
ben de ingiliceyle ugrasmaktan matematige zamanim kalmadi. yarisini anca yapabildim
-
Yarısını yapabilme şartı olmasa iyi olurdu ama zor yani. Birini yapsam birisi kaldı
-
Güncel ekonomi ve genel kulturden ne tür seyler soruldu?
-
@barocan gy ve ingikizce sinaviydi hocam
-
@oz-ece35 o kural esnemiyo galiba demi hocam
-
@beirutde sagolun dostum kusura bakmayin sinav icerigini iyi okumamisim
-
@beirutde bildiğim kadarıyla esnemiyor baraj esneyebilir. Yetiştiren varsa helal olsun zaten
-
A kitapçığında x,y,z araçları istasyona gidiyordu. Y aracının etrafı siyah blokla kaplıydı yanlış mıydı o soru acaba? Birde robotlu soruda sağa dön komutu aşağı doğru gittiği için aslında sola dön şeklinde olmalıydı sanki