Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Giriş belgesinde bir şey yazmıyor ama size danışmak istedim çanta cüzdan vs götürsek sorun olur mu acaba
-
@guliverrrr çanta cüzdan almazlar yinede daha önce sınava girmiş birini cevap vermesi doğru olacağı düşüncesindeyim
-
Arkadaşlar doğru yalnışı götürüyormu
-
@guliverrrr anadolu universitesinin banka sinvalarinda yasak. Sadece giris belgesinde yazilanlar yapilabilir. Osym sinavi gibi. Sadece kalem silgi su maske aliyorlar
-
@çiçek basvuru belgesinde goturmedigi yaziyor.
-
@lakcingofsupply Tek başıma gideceğim için yanıma kağıt para alsam sıkıntı yaparlar mı acaba ve ev anahtarı da almak zorundayım nasıl olucak bilemedim
-
@guliverrrr emanethaneler oluyor. Okulun kafesi ya da guvenlik gorevlileri onlara tesl edebilirsiniz
-
@çiçek çok teşekkürler
-
@lakcingofsupply dezenfektan götürebilir miyiz peki?
-
Sınav giriş belgesi talimatlarını okumanızı rica ediyorum.
-
@ygmr rica ederim hocam
-
Arkadaşlar sabahki oturum ile 2deki oturumun yerleri farklı çok saçma olmuş gerçekten istanbuldaki arkadaşların başına gelen bu durum bize diğer adaylara göre dezavataja sokuyor ilk defa böyle birşeyla karşılaşıyorum zaten ben kazanamiyacwğım orası bellide illakü etkilenen arkadaşlar olacaktır
-
Bir de bu virüs dalgasında esenlere riskli bölgeye gideceğiz yemek yemeye bile vaktimiz yok sınavdan çık koş kendimi bazen yarış atı gibi hissediyorum
-
YTÜ'de emanetçi bulabilir miyiz? Orada okuyan var mı?
-
@yolosapiens bddk sınavına girmiştim hocam orada bir iki cafe var ve emanet kabul ediyor diye hatırlıyorum tabi bu dönem açık olur mu bilemem
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesinin renkli renksiz olması farkeder mi, belki takılabilirler renksiz çıkarttım ben çünkü banka sınavına ilk girişim olacak.
-
@MiraKar Sorun olmaz hocam. Daha önce ben de renksiz çıktıyla girmiştim.
@yolosapiens YTÜ'de girecek arkadaşlara bir tavsiyem, oradaki kafe emanet konusunda beceriksiz. Emanet teslim etmeyi son dakikaya bırakmayın, başka bir sınavda aynı hatayı yapıp sınav başladığı esnada emanet sırasında bekliyorduk.
@guliverrrr Kağıt para genelde sorun olmuyor alınıyor ama genel bir şey söyleyemem. Salon önündeki güvenlik görevlilerine danışabilirsiniz sınav sabahı ona göre emanet imkanı da zaten bulunur.
-
@underw teşekkür ederim hocam
-
Ytü de sınava girecekler haberiniz olsun ring yokmuş.Güvenliğe sordum Biz nasıl gidiceğiz dedim ya yürüyücen dedi ya da halk otobüsünü bekleyeceksin dedi.Niye ring yok dedim ne bekliyorsun dedi.Halk otobusude ne zaman gelir bilinmez. Başarılar şimdiden arkadaşlar.
-
@mrblue10 Bir sınav organizasyonu bu kadar kötü olabilirdi. Haberin için sağolasın dostum en azından ona göre hareket ederiz.