Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@oz-ece35 bundan önceki alımda genel baraj 60 dan 50ye düşürülmüştü.
-
@mulkiye_mektebi hocam y nasıl çıkacaktı siyahtan çıkılamıyor diye anladım ben
-
@mulkiye_mektebi ben de x y z sorusunh anlamadim. beyaz kutulardan gidicek diyo ama.etrafi siyah karelerle dolu.
-
Muhtemelen hata var soruda eğer sınav heyecanıyla gözden kaçırdığımız birşey yoksa.
-
@mulkiye_mektebi 3 soru birbiriyle baglantiliydi galiba
-
@beirutde evet hatta bir soruda y yi hareket ettirip Z ile kaç kutu fark ile istasyona varır gibi bişey diyordu.
-
@mulkiye_mektebi ben anlayamadigim icin direk gectiydim soruyu
-
@mulkiye_mektebi ben ona 1 dedim ama tamamen sallama
-
@littlefinger bende 1 dedim ama galiba iptal o sorular üzerinde çok durmadım süre gitmesin diye
-
10 kamu sinavi 20 osym sinavi 6-7 banka sinavina girmis biri olarak bu kadar rezil bir sinav gormedim. En azindan bir bölüm dengelerdi. Ingilizceyi haric tutarak soyluyorum ama ordada zaman sıkıntısı vardi
-
Bende hayatım boyunca böyle rezil bir sınav görmedim barajı geçene hakikaten helal olsun diyorum banka sınavı değil sanırsın kaymakamlık sınavı o bile daha kolay
-
Alan sınavı kolaydı. Belirleyici gy-İngilizce olacak.
-
Alanı yarım saat önce bitirdim. Gy ingilizce yetiştiremedim. İlk oturum belirleyici olacak.
-
@yolosapiens en az 15 tane algilanamayacak yorum yapilamayacak yapilsa bile karar verilemeyecek sorular vardı. Bu 15 soruyu haricte tutarak kolay diyorsaniz katiliyorum
-
Muhtemelen akıllarınca x y z sorunda dikkat ölçüyorlardı çünkü soruda siyahtan geçemez gibi bir ifade yazmıyordu . Ben salladım sınav çok vasatti
-
Ben sınavın kolay olduğunu düşünmüyorum daha doğrusu ölçmek için yeterli bir sınav değildi bilgiyi dikkati ölmeye yarayan toplasan 20 soru vardı geri kalanı sırf soru türetmek için sorulmuş sorulardı
-
Alan sınavında 1 saat kala çıktı herkes. hayır sınav mı çok kolaydı da yapıp çıktılar yoksa sınav zordu da o yüzden pes edip mi çıktılar hiç anlayamadım. Sınıfta sona kaldım ama son dakikaya kadar sınav kolay mıydı zor muydu anlayamadım. Hala düşünüyorum hala anlayamıyorum zor muydu kolay mıydı alan sınavı
-
@stradivarius hocam alan sınavında kpss müfredatına dahil kısım orta ayardi çalışanı zorlamaz ama bankacılık, işletme, istatistik vs konuları açıkçası ben salladım hiç asina değilim o yüzden alana kolay veya zor diyemiyorum ben de ama alesten 87 almisligim var ve genel yeteneğin neredeyse 20 sorusunu sallamak zorunda kaldım zaman olsa da çözemedim sabah sabah neye uğradığımı şaşırdım
-
@tomjoad istasyona gidecekse her yone gidebilir
-
@swezy halkbank iyi söğüşledi işsiz güçsüz insanları havaya sactiklari kredilerin bir kısmını kapattılar bugün helal olsun