Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@tomjoad aynen o y nasil geçecekti ki
-
@beirutde aynen
-
@bykeynes genel yetenek kolaydı ama alan çok alakasizdi
-
Siz gene iyisiniz bn sınava girecektim sabah kağıdımı kontrol eden yaşlı bir öğretmen vardi kadin bna durduk yere laf soktu karşı çıkınca da sus bn öğretmenim terbiyesiz demez mi hayir yani türk ceza kanunda yaşlı öğretmen ayrıcalığı mi var anlamadim.Bildigin hakaret polis desen o senin büyüğün demez mi ay nereye düştüm dedim.
-
Sınav kolaydı bayaa. Çoğunluk barajı geçer muhtemelen. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@MuslimSolider aynen kardeşim baya kolaydı iyi atanmalar sana
-
@churcill size kesinlikle katılıyorum. 15-20 dakika daha lazımdı gy ve ingilizce için. Benim de ingilizcede okuyamadan sallamak zorunda kaldığım sorular vardı çok üzüldüm aynı şekilde genel yetenekte de. Hayırlısı olsun diyelim...
-
para yatırmıştım ama virüs dolayı girmedim sınava öncelikle herkese geçmiş olsun sonuçlar açıklanmadan kimse moralini bozmasın ve kpss yi ihmal etmesin
-
Bu sınavın iptal olması için cimere yazı yazsak toplanıp bir işe yarar mı biz cidden emeklerimizin karşılığını gösteremedik adil olmayan alelalde hazırlanmış bir sınavdı.
-
Girdiğim ilk sınavdı bu ve umudum da vardı aslında. Genel yetenek ingilizce kısmında süre çok kısıtlıydı ve medeni ceza hukukuna boşuna mı çalıştık biz arkadaş
-
@username234 bende 270 yaptım
-
Medeni, Borçlar vs.falan sormayacaksan niye çalıştık biz anlamadım ki. Gy'de bildiğin ALES'in yandan yemişi gibiydi. İngilizce aslında süre olsa kolaydı ama o kadar gereksiz uzunlukta paragraflara ne gerek vardı anlam veremedim.
-
Kpss geçmişi olan ve daha önce bu tarz sınavlara girmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim yds 70 üzeri puan almama rağmen çeviri ve paragraf sorularının kolay olmadığını hatta çeviri sorularında tüm şıklar aynı mi acaba diye terettüt ettiğim anlar oldu 50 soru için 65 dk harcadım ve işaretlediğim soruların hiçbirisine kesin bu diyemedim kelime soruları da dahil
Gelelim alan kısmına bazı arkadaşlar kpss hazırlanan arkadaşlar için çok rahat olduğunu söylemişler ama işin aslı bence öyle değil evet bazı sorular temel ve çok basit şekilde halledilebirdi ama 100 sorunun içinde kapladığı yer %20 lik bir kısımdı diğer soruları cevaplamak için nasıl bir müfredata çalışılması gerektiği nasıl bir mantık izlenmesi hakkında fikrim gerçekten yok ne zor ne de kolay bir sınavdı kısacası ne olduğu tam belli olmayan bir sınavdı -
@MiraKar döndüm dolaştım 10 kere çözdüm o soruyu ve yeni formüller türettim resmen bende 270 yaptım 3 yerine 2 ye basmışlardır dedim
-
@ambitious aynen katılıyorum b seviye YDS puanım var genelde 80 soruya 3 saat veriyorlar yaklaşık 2 saatte bitiriyorum ama 50 soru 60 dk çok yetersizdi. Çeviri sorularında zorlandım. Kelime ve gramer sorularında da anlamsız sorular vardı. İlk oturum böyle geçince alanda da beklentim olmadı zaten keza orda da anlamsız sorular vardı. Genel olarak kalitesiz bir sınav oldu. Yarısını doğru yapma şartını sağlayan ve barajı geçen arkadaşlar olursa helal olsun
-
@john hocam genel yetenek bana baya zor geldi size kolay geldiyse tebrik ederim.
-
@mffttşadayı ama çelişkiliydi iptal olursa falan şaşırmam
-
O yollar da çektiğim eziyet ordan oraya veznecilerden çıkıp esenlere yetişeceğim diye ağzıma bir lokma alamadan yine sınava girdim fakültenin içinde binaya ulaşmaya çalıştığımı saymıyorum bile. Alanı yetiştireceğim diye göbeğim çatladı bir hafta öncesinden. Genel yetenekte hepimizi elediler ikinci sınava moral bozukluğu ile girdim. Hakkımı helal etmiyorum
-
Tarihin en zor sınavıydı. Kazananları tebrik ediyorum şimdiden.
-
@mffttşadayı valla son 1 hafta resmen bosa calismisim.ben de