Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@churcill halkbank mi aldi parayi snadolu universitesi mi
-
@reagan Hocam ben üniversitemde bankacılık dersi aldığım için o denilen soruların yarıya yakınını yaptım. Geçen sene KPSS'den iyi puan alıp da bekleyen, bu sınava hazırlanan arkadaşlar için kolaydır aslında.
-
Kaç günde açıklanıyor ?
-
@oz-ece35 önceki senelerle kıyaslar mısın?
-
Bundan önceki sınavı istanbul üni yapmıştı. Onda süre sıkıntısı yaşadığımı hatırlamıyorum. 2 sene geçti üzerinden fazşa bişey hatırlamıyorum
-
@oz-ece35 İngilizce barajına hiç dokunmuyorlar değil mi ?
-
Sınav kesinlikle çok saçmaydı. Genel yetenek kısmı sorular hem çok kalitesiz hem de süre çok sıkıntıydı. İngilizce orta düzeydi ama yine süre sıkıntısı vardı. İngilizce barajını geçen 800 kişi çıkmaz o kesin. Alan soruları nispeten kolay olmakla beraber saçma ve kalitesiz sorulardan nasibini fazlasıyla almış. Kısacası Anadolu üniversitesine yakışır bir sınav olmuş. Barajların baya düşürüleceğini düşünüyorum.
-
@BlackList Ben böyle düşünmüyorum. İngilizce baya kolaydı ve azıcık zaman yönetimi yapan insan her türlü barajı aşar.
-
Alan kısmı ile alakalı çok bir yorum yapamıyorum çünkü daha önce herhangi bir banka sınavına girmedim hatta bu benim ilk devlet sınavım. Sadece alan kısmında kpss ile ortak alanların sorularını beğenmedim. Diğer kısımları bilmiyorum ilk defa gördüm ama çok fazla tek satırlık işlem ile çözülecek, herhangi bir derinliği olmayan soru olduklarını düşünüyorum. Genellikle formül yaz çıkar gibi. Sözel olanların ise büyük çoğunluğu tanım ve kavram ağırlıklı idi. Merak ettiğim şey bu sınav için genel bir kamu/banka sınavı için ortalama bir örnek diyebilir miyiz? İlk defa girdiğim için merak ediyorum. İlk kısım ise ingilizcesi sanırım yds/yök dil soru tiplerinde görece kolay, genel yetenek ise kesinlikle saçma sapan. Özel sektör işe alım süreçlerinde çokça bu genel yetenek sınavına girmiş biri olarak söylüyorum bunu. Bu sınav bildiğin ales/kpss matematik soruları içeriyordu ve süresi inanılmaz azdı. Ayrıca birkaç soruda çelişkili ifade ve eksik bilgi olduğunu düşünüyorum.
-
Rezalet bir sınav. Genel yetenekte yüksek yapana helal olsun
-
sınav kpss a grubuna hazırlananlara hakaretti. +70 yds puanı, iyi alan bilgisi olan biri olarak genel yetenek yüzünden mülakata kalamazsam küfür ederim gerçekten.
-
@yolosapiens gyde millet çok zaman kaybetmiştir. İngilizce için 50 soru 50dk ayırabilsen bile paragrafların çokluğu nedeniyle yine kendi içinde süre sıkıntısı yaşamıştır çoğu kişi. Sonuçta yökdilde kolay bir sınav ama soru başı 1dk vermiyorlar.
-
Sonuçlar ne kadar sürede açıklanır önceki sınavlardan tecrübesi olan var mı arkadaşlar
-
Basit keynes sorusunu yapabilen oldu mu ? c=0.7 t=0.1 kamu harcamaları 100 br artarsa olan ben çözemedim cozen varsa anlatabilir mi ?
-
@tomjoad bence yanlıştı o soru muhtemelen iptal edilir sınavın baştan aşağıya kalitesizlik koktuğu düşünülürse çok beklemediğim birşey değildi.
-
@tomjoad soruyu hazırlayan muhtemelen 1/1-c(1-t) formülünde önce 1den c yi çıkardı. O şekilde cevabı 270 buldu. Çünkü şıklarda 270 vardı. Asıl sonuç yoktu.
-
@username234 1/0,37x100. soru hatalı değil.
-
@username234 dediğin gibi bende öyle düşünüyorum ancak sanmıyorum itiraz olacağını öyle haybeye gidecek zaten sorularda yayınlanmıyor.
-
@covanni tam sonuc vermiyordu diyelim 2.70270.. diye gidiyordu
-
alanda ne diye basa medeni hukuk sorcaz borclar sorcaz diye yazmislarsa . sordularsa da ben farketmedim