Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Merhaba dostlar.
Halkbank kadrolarının maaş bilgilerini yaklaşık ve ortalama tutarlarla belirttiğimiz çalışmalarımızı paylaşmak istiyorum. Sonrasında ise meslek tanıtım çalışmaları gelecek inşallah. Maaş tutarları biraz netlikten uzak. Bunun sebebi özellikle kariyer kadrolarında turne-harcırah-dil tazminatı vs. bir çok değişken olması. Ama ham olarak ele geçen ortalama tutarları baz alarak hazırlamaya çalıştık. İlk iletilere de bilgileri ekleyeceğim.Dediğim gibi yeni çalışmalar da gelecek.
Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı maaşı;
Halkbank Müfettiş Yardımcılığı maaşı;
https://www.tercihiniyap.net/maas/halkbank-mufettis-yardimciligi-maasi-2020-ne-kadar-h10920.html
Halkbank Uzman Yardımcılığı maaşı;
https://www.tercihiniyap.net/maas/halkbank-uzman-yardimciligi-maasi-2020-ne-kadar-h10917.html
Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı maaşı;
https://www.tercihiniyap.net/maas/halkbank-ic-kontrolor-yardimciligi-maasi-2020-ne-kadar-h10921.html
-
soruların yarısının doğru bilinme şartı ders ders mi acaba, yoksa ingilizcenin yarısı alanın yarısı yeteneğindeki yarısı mı?
-
@odilesgun ingilizcenin yarısı alanın yarısı genel yeteneğin yarısı şeklinde
-
@kuantummk teşekkür ederim hocam.
-
@Legendary1 hocam puan olarak kaca dusmustu siz kac puan almistimiz ve en yuksek kac alan olmustu
-
@Marsiyal, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@FrankSinatra taşra uzmanlığı mı banka uzmanlığı mı sizce?
İlgilendiğiniz kuruma göre değişir , bankalar güncel yerlerdir . Ekonomik dinamizmin içinde olduğunuzdan sürekli meşguliyetiniz olur , stabil kalmazsınız. Her bankada akademiler olur , yıl içinde eğitimler olur sizi güncel tutarlar . En nihayetinde tarzınıza bağlı diyebilirim yönelttiğiniz soru . Başarılar
-
@FrankSinatra Hocam peki hem uzman yard. hem Servis Görevlisi unvanlarına ayrı ayrı başvurulabilir mi
-
@Ludwig-Büchner, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@FrankSinatra Hocam peki hem uzman yard. hem Servis Görevlisi unvanlarına ayrı ayrı başvurulabilir mi
Başvuru esnasında uzman yardımcılığından sonra 2.tercih olarak servis görevlisi yazabilirsiniz
-
sizce servis gorevlisi icin en yuksek açık olan il hangisi
-
@longtermjobless istanbul olur
-
@FrankSinatra olmuyorMuş oyle
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Arkadaşlar selam
Başvuru mantığı neye göre yapılıyor ben ilk olarak uzman yardımcılığı seçtim ikinci unvana kontrolleri pekala sistem beni ilk uzman yardımcılığına yerleştirmeye mi çalışacak ben neyi kazandığımı nasıl bileceğim ? Eksiğe göre mi talep edilecek tercihin bir veya iki olmasında ki mantık nedir ?
Bir ornek daha diyelim müfettişlik seçtim alim az yetmedi beni hemen 2.unvana mi atacak ?
Ona göre ilk başvuru kısmını nasıl yapalım?
Saygılar ve sağlıklı günler -
-
İkinci unvana müfettiş yardımcılığı yazdım ben
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@jamiryoo Bu arkadaş neden engellendi?
-
@Blueberry Whatsapp grup linki paylaşmak konusundaki ısrar sebebiyle geçici olarak uzaklaştırdık.
-
Uzun zaman sonra bir sınava hazırlanacağız, hayırlısı bakalım. Ben daha çok hukuktan korkuyorum. Halkbank'ın hukuk kolay değil pek.
-
Haberi bekleyenler için hayırlı olsun arkadaşlar.
Ben de son sınavda, 2018 1 Nisanda işbaşı yapan Uzm. Yardımcılarındanım. İşe girdiğime sevinmem ile birlikte arkamda kalan arkadaşlarım için üzülmüşüm gerçekten. Çünkü herkes emeğinin karşılığını alamıyor memleketimizde maalesef. Bu nedenle bu sınavı, ben de girdiğimden beri müfettişlik için beklemiş olmama rağmen herhangi bir kimsenin yerini işgal etmek istemediğimden sınava katılmayacağım. Tüm mesajları okuyamadım muhakkak bilgi verenler olmuştur. Ben de Uzm. Yard. düşünen arkadaşlar için sürecin başından şuanki durumuma kadar kabaca bilgi vereceğim.
Son sınav Aralık gibi yapılmış 1 Nisanda da tüm süreci bitirmişti Bankamız. Personel alımı da özellikle son dönemde elzem bir şey olduğu için bu sürecin de mümkün olduğu kadar hızlı sonuçlanacağını umuyorum.
Bu seferki ilanda kariyer grubunda üç değil iki seçenek hakkı verilmiş. Siz, olmayı olmayı düşündüğünüz iki kariyer grubu için tercih yapacaksınız bu çok önemli aslında sizin için. Çünkü puanı ilk iki tercihine yetmeyen bir kişi için 3 alternatif değerlendirmesi olmayacak . Yani ilk iki sırada Müfettişilik ve İç Kontrolörlük yazan arkadaşlar için puanları bu ikisine yetmezse 3. alternatif olarak yeterli puanı almış olasalar da Uzm Yardımcılığı seçeneği olmayacaktır. Açıkça belirtilen diğer husus tercih sıralamasının dikkate alınacağı ibaresi. Buna göre puanınız Müfettişlik mülakatına yetse bile siz ilk sıraya İç Kontrolörlük yazdıysanız (kimsenin böyle bir sıralama yapacağını düşünmemekle birlikte) onun için değerlendirmeye alınacaksınız.
Sınavın içeriğine gelecek olursak. 2018 deki sınavı İstanbul Üniversitesi hazırladı. İlgili sınav KPSS sınavı kadar olmasa da KPSS ağırlığını hissettiren ciddiye alınmış iyi bir sınav olmuştu. O nedenle Baraj puanı da 50 ye çekilmişti. İngilizce zorluğu ise YDS sorularına yakın bir şeydi. Bu seneki sınavı da Anadolu Üniversitesi hazırlıyor. O nedenle içeriği nasıl olur başarı puanının çekilmesine neden olur mu bilemeyeceğim. Mülakata kalabilmeniz için bu sınavda da üç alandan da muhakkak en az yarısını doğru cevaplamanız gerekiyor. Aksi halde barajın çok üzerinde bile puan alsanız mülakata kalamayacaksınız.
KPSS tecrübeniz varsa bol bol deneme çözerek yeterli puanı alabilirsiniz. KPSS tecrübesi olmayan arkadaşlar da üzülmesin. Genel kültür ve İngilizce bölümlerinden, ilgili bölümlerin yarsını geçmeye odaklanmak ve alandan da yapabilecekleri kadar fazla doğru için strateji yürütebilirler. Zira ben öyle yapmıştım.Biraz da Uzman Yardımcılığı kadrosundan bahsedeyim. İşe hayırlısıyla girdiğinizde toplu sözleşme yapılıyor ve sözleşmede net olarak kaç yıl sonra hangi sınava girip hangi unvanı alacağınız belli. Bankamızda çalışanlar iki temel isimde çalıştırılıyor. Birincisi Unvan ikincisi unvanınız doğrultusunda yaptığınız Görev. Siz şimdi Unvan elde etmek için sınava giriyorsunuz. işe girdikten sonra banka sizi hangi birimde çalıştıracaksa ona göre de Görev ismi alıyorsunuz. Maaşınız da bu iki ismin bürüt ücretleri ve diğer ek ücretlerin toplamından oluşuyor. Uzman Yardımcıları birim ayrımı olmaksızın (Gişe ve Denetim birimleri hariç ) herhangi bir birimde işe başlatılabiliyor. Bu birim, şubelerin kobi/bireysel asistanlığı, bölge koordinatörlüğünde ya da genel müdürlük içinde bulunan birimlerden birini asistanlığı şekline oluyor.
Ücret ve yan haklardan da biraz bahsedeyim. Bu ay itibarıyla 3 . vergi dilimine girmiş olmamıza rağmen ortalama bu sene için 6.250 TL olacak. Bunun haricinde yemek için yemek kartı veriliyor ve onun da ücreti ayrıca karta yatıyor. Diğer taraftan Bankamızın özel sandığı var ve bir çok özel hastane, eczane vs. ile anlaşmalı ve bu da önemli bir fayda.
Aklıma geldiği kadar genel süreç için yardımcı olmaya çalıştım umarım sizin için bir faydası olur.
Emeklerinizin karşılığını almanız dileği ile.