Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@bizedemilololo Çok teşekkürler bir de bir şey sormak isterim size bazı bankalar ilanlarında 1 defadan fazla elenmemiş olmak gibi şartlar koyuyorlar bu sınavı kazanamazsak bir daha giremeyiz gibi öyle bir durum söz konusu mu çünkü sınavı kazanabilecek donanımda olduğumdan emin değilim ve seneye olacak sınava girebilme şansımı elimden almak istemem
-
Halkbankı son sınavda bir ingilizce sorusu ile kaçırmıştım.Ziraatte mülakattan elendim. Vakifbankta çalışıyorum.Kamu bankalarıyla öyle ya da böyle haşir neşir olduk varsa sorunuz alırız bir dal
-
@emilsax Ben en çok bu sınava katılıp kazanamazsak bir dahaki seneye katılamama durumu oluyor mu onu merak ediyorum bazı bankalar diyorlar ya en fazla 2 kere ya da en fazla 1 kez katılmış olmak vs gibi bu sınavda o durum varsa katılmak istemem şartlarda öyle bir şey görmedim ama endişe ettim yine de
-
@guliverrrr vakıfbankta mülakattan elenince dediğiniz durum geçerli ama halkbankta yok öyle bir durum diye biliyorum.
-
@emilsax Anladım teşekkür ederim cevapladığınız için o halde yazılı sınavı geçemesek bile seneye girebiliriz
-
Rica ederim. Hemen hemen tüm banka ilanlarında anlatmak istediğiniz gibi bir şey var. Ama sizin düşündüğünüz gibi sınavdan elenmek ya da Uzman Yardımcılığından elenmemiş olmak şeklinde değil.
Genelde ilgili bankaların daha önce kendilerinin yapmış oldukları, özellikle Müfettiş Yardımcılığı ya da İç Kontrolör Yardımcılığı yazılı sınavlarını geçmiş ve o sınavlarının Mülakat aşamasında elenmemiş olması gibi şartlar var. Bu ilanda da o geçerli. Yani daha önce Bankamızın Müfettişlik ya da İç kontrolörlük Mülakatlarından elenmemiş olmanız lazım. Uzman Yardımcılığı için böyle bir şart yok. Ayrıca kendinizi yeterli görmeseniz de girin sınava, bir sonraki alımlar için engel değil ve sınavı tanımış olmak sizi sonraki sınavda daha tecrübeli yapar. -
@pabloescobarr banko asistanı görev, servis görevlisi ise unvandır. Her 3 yılda bir unvan sınavı yapılıyor. Şuan alınacak banko personeli servis asistanı olarak değerlendirilecek. İlerlemesi servis asistanı-servis görevlisi-servis yetkilisi şeklinde devam edecek. Servis asistanı da servis görevlisi de bankoda çalışabilir ama aralarında unvan farkı olduğundan maaş farkı var.
-
@bizedemilololo Çok teşekkür ederim yazılı sınavın başarısında böyle bir durum olmamasına çok sevindim o halde kendimi deneyebilirim. İlginiz ve vakit ayırdığınız için tekrar teşekkürler
-
Başvurumu yaptım ödemeyi yapmadım henüz.Iç kontrolör için şehir tercihi yapmamıştım daha.Geri donme putonu yok ve tercih yapılmıyor.Nasıl olacak arkadaşlar ? Yaşayan var mı bunu
-
Bankanın ayrıntılı ilan linkini bulabilen atabilir mi . Bi de alım sayıları belli değil dimi arkadaslar
-
@kpsslik İlan linklerine ilanın tam metni yönlendirmelerinden erişebilirsiniz dostum.
Alım sayıları ile ilgili bilgilendirmeyi de şu şekilde yaptım;
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1277690242313699328
-
@paretowilfredo tesekkurler. Bankonun sayisiyla ilgili bilgi yok galiba.
-
@kpsslik Yönetim Kurulu'nda dile getirilen sayı 1035'di dostum. Kariyer grubuna düşünülen sayıları düşersek kalan sayı banko asistanlığı için diyebiliriz.
-
Mesleki İngilizce kelime notu olanlar paylaşım yapabilir mi arkadaşlar
-
@bizedemilololo ben uzman yard icin bir kez mulakattan elendim bir kez de mulakata gidemedim zorunlu sebepten dolayi. Yine başvuracağım.
-
arkadaşlar bankacılık ve finans derslerine çalışabileceğimiz bir kaynak önerebilecek olan var mı ve çıkmış banka sınav sorularına ulaşıp çözebileceğimiz bir sayfa biliyor musunuz?
-
arkadaşlar malum sınavın 1 ay gibi kısa süre var alan mı çalışmak gerek yoksa ingilizce mi?
-
bu en son 2018 sınavında baraj baya düşmüştü uzmanlıkta puan olarak 50 küsüre. peki ingilizce esneyerek mi düşmüştü ? yoksa yüzde elli baraj aynen kalmış mıydı ?
-
Aynı anda hem uzman yardımcılığı hem de 2.tercihe banko yazılabiliyor mu ? Bilen nir kişi yanıtlarsa sevinirim
-