Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Bahriyelii61 burası guy forumu mu? önce başlığı oku
-
@Bahriyelii61 hocam ben guya basvurmayacagim. Ama arkadaşlar kpss kitaplarindan calisiyor. Yeni kitaba baslayinca cok vakit kaybedebilirsiniz. Bence yeni kaynak alip vakit kaybetmeyin. Eski kaynaklariniza ulassaniz sizin icin daha iyi olabilir.
-
@KebapçıHakkıUsta siz de lütfen bu üslubunuzu burada kullanmayın. Arkadaş sadece sormuş. Kibarca cevap verebilirsiniz.
-
@KebapçıHakkıUsta şimdi bu kpss sürecine olan tüm hıncımı sizden çıkarırdım da hiç lüzumu yok, soruma yönelik yanıtınız yoksa işinize bakın
-
@Ysgnd5 hocam benim bu macerada dördüncü senem, artık motive olabilmek için ekstra şeylere ihtiyaç duyuyor insan bu yıl da tek kitap açmadım o nedenle kapsamlı bir kitaba ihtiyacım var
-
@Bahriyelii61
4 de zormuş hocam. benim 1 yılda tüm enerjim tükendi. şu an yazılılara zor çalışıyorum. allah kolaylık versin. -
@KamuAdayı sırayla 76,85,89,82 puanım var hocam seçin beğenin alın hangisi işinize yarıyorsa :))
-
@Bahriyelii61
eyvallah hocam şükür emeğimin karşılığını puan olarak alabildim fena değil puanım. ama süreç gerçekten yıpratıyor. yıllarca giren arkadaşlar için o yüzden zor. bu sene halledersiniz inşallah. -
@KamuAdayı iç kontrolörlüğü bekliyorum olursa gözümde yok başka bir şey herkes için iyi olur umarım
-
@Bahriyelii61 dostum sana tavsiyem Alican dovletov un çıkmış sorular kitabını detaylı cevapları analiz ederek çalışman ben şahsen öyle yapıyorum günde bir deneme birde 4 t nin 15 li guy denemesi çıkıyor yakında onu da alabilirsin.
-
@lahzamm hocam hiç güvenmiyorum ben o hocaya iki yıl önce 4t ferhat yıldızdan ona geçiş yaptığında soru bankasını 10 sayfa çözüp atmıştım bildiğimi de unutturuyor diye o yüzden soğuğum o hocaya karşı
-
Arkadaşlar buraya halkbank hakkında bilgi almak için geliyoruz lütfen bizi farklı şeylere maruz bırakmayın. İlgimizi çekmiyor
-
@kuantummk dostum çok belli ki bir Bilgi Yok bu aralar Halkbankla ilgili bizde bekliyoruz bekleyenlerin başka ortak hedefleri de var arada bunlar yazılır çokta takılmamak lazım.
-
Ayrıca sizinle bugün katıldığım uzmanların açtığı telegram grubunun linkini paylaşmak isterim burdan katılabilirsiniz arkadaşlar https://t.me/halkbankuzmanforum
-
Hepimiz zaten stresli bir sekilde haber bekliyorken gelen her mesaji umutla açıyoruz. Ustune bir de alakasız konusmalar gormek iyi gelmiyor. Bundan sonra gereksiz konusma olmasa sanki hepimiz icin daha hayırlı olur. Sadece açıklanınca yazılsa mesela?
-
@lahzamm anlıyorum herkes hayata tutunmaya çalışıyo ama halkbank başlığını görünce bir şey mi oldu deyip heyecanlanıyoruz
-
hepimiz sizleri anlıyoruz biz de sizlerle aynı şeyleri yaşıyoruz, rahatsızlığa sebebiyet verdiysem kendi adıma özürlerimi iletiyorum
-
@kuantummk sizde haklısınız tabi
-
@Bahriyelii61 estağfurullah rahatsızlık degil tabi ki. Bizi en iyi yine biz anlarız. Umarim hepimiz için biter bu stresli günler. Fakat bu hafta da bekleniyorken hep birlikte duyarlı olmalıyız diye düşünüyorum. Açıklanınca toplanalim burda
-
MB'nin faiz kararını bekliyorlarmış açıklamak için