Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Sonuçları açıklayın da işimize bakalım !!! Hâlâ guy başvurusu için bekleyenler var.
-
Hocalarım gün içinde aldığım bilgiye göre işe başlayacak olanların listesi belliymiş fakat güvenlik soruşturması tamamlanıp bilgilendirme yapılacakmış, yani önce haber verilip sonra güvenlik soruşturması olmayacakmış o sebeple uzun sürmüş. Ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi alamadım ama şu an güvenlik soruşturmaları sürüyor anladığım kadarıyla metanetimizi koruyalım hakkımızda hayırlısı olsun
-
@Poznań-Kaymakamı ohooo daha beklicez o zaman
-
@Poznań-Kaymakamı bilgilendirme icin sagolun hocam
-
@Poznań-Kaymakamı güvenlik soruşturması iptal edilmedi mi? yanlış mı hatırlıyorum. hem halkbank çalışanları devlet memuru statüsünde değil bildiğim kadarıyla.
-
@kuantummk yetkileri yok ama yapıyorlar malesef
-
Yahu tamam güvenlik soruşturması yapacaksın ama mülakata girecek kişiler belli zaten. En başta yapsana süreç devam ederken soruşturma da bir yandan ilerlesin
-
Benimde bildiğim kadarıyla güvenlik soruşturması yok. Şimdiye gelen duyumlar arasında ilk defa güvenlik soruşturmasını duyuyorum açıkcası.
-
Güvenlik soruşturması olmadığını biliyorum ben de.
-
@BlackList var hocam olmaz olur mu aş olması bir şeyi değiştirmiyor kamu bankası burası
-
arkadaşlar, halkbank teftiş kurulu yönetmeliğinde DMK 48 şartlarını taşımak koşulu var. Banka olması ve personelinin memur olmaması buna engel değil. Mesele şu ki, DMK 48'in güvenlik soruşturmasına dair 8'inci bendini AYM iptal etti ve yerine de bir düzenleme gelmedi.
-
@bytheodoras Ben hic bisey anlamadım sahsen.Yani nolmuş
-
@Poznań-Kaymakamı kaynak kim hocam ?
-
baştan beri kasım sonu diye düşünüyordum. öyle olacak gibi
-
Bankada güvenlik soruşturması olmaz 657 e tabi olmayacaksınız.
-
@cemresaygin yani teorik olarak güvenlik soruşturması yapılmıyor olması gerekir. Ama uygulama nasıl onu bilemem.
-
İstihbarat çalışması diye bir şey duydunuz mu hiç?
-
SİZCE NE ZAMANA ACIKLANIR BEN 15 KASIMDA LİSTE AÇIKLANIR VE 15 GÜNLÜK SÜRE YANİ ARALIK BASINDA İŞ BAŞI YAPIN DER DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA HALA AÇIKLAMADILAR NE OLACAK TAHMİNİ DUYUMU OLAN VAR MI
-
@bytheodoras şunu net olarak söyleyeyim biz mülakat salonunda oradaki uzmanla sohbet ederken adam zaten buraya geldiyseniz bir güvenlik soruşturması yapılmıştır dedi. Bu konuda başka da konuşmadık.
-
@lahzamm ilginç