Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@lahzamm
belli bir puan üstünü zaten direkt çağırmadılar mı hocam -
@lahzamm 200 kişi alinacakken 800 kişiye soruşturma yapmaları çok mantıklı gelmiyor.
Neyse bize de oyalanacak mesele çıktı
-
mülakatı geçenlere soruşturma yapıyor olabilirler ama herkese yapmaları saçma olur. görünen o ki süreç daha uzayacak
-
@Poznań-Kaymakamı ben buna pek inanmadım. Ziraat bnkası tam 1 haftada açıklamıştı son uzm yard.mülakatıni. sonucta ziraat de kamu bankası. Prosedür çok farklı işlemez diye düsünüyorum. Bankalarda gvs sanmıyorum
-
Benim olduğum komisyondaki mülakat öncesi uzmanlar ise bu sene şubelere alım yapılacağından erkek aday sayısının çok olduğunu söylemişti. Sınavdan haberleri mi yoktu bilmiyorum net bir cevap alamamıştık. Sonuçta sınava giren, puan alan adaylar mülakata çağırıldı. Aynı şekilde güvenlik soruşturmasının da (yapılıyorsa eğer) herkes için (800 aday) yapılmayacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ben sadece bana gelen duyumu sizinle paylaşmak istedim, herkes belirsiz bir bekleyişte ve merak içinde. Böyle bir duyum alıp sadece kendime saklamak bencillik olurdu, isteyen istediğine inanmakta zaten özgür o halde neden hala beklediğimize dair herkes kendine göre mantıklı bir açıklama bulsun bizde burada hiç konuşmayalım.
-
Artık gün geçtikçe ders çalışmakta da zorlanıyorum.
-
Hocam dersi geç, kendi işimi de yapamiyorum, foruma girmesem bu kadar takmazdim kafaya burda konusuldukca insan heycanlaniyor
-
Mülakat açıklanma süresiyle yakılan can arasında doğru orantı var ne yazık ki.
Bu hafta bitmeden aciklanmasini umuyorum, lütfen -
Bankalar bu kadar uzatmazdı aslında.
-
Rüyamda açıklandığını gördüm. Sela sesi geliyordu, galiba cuma günüydü. Belki duyduğum benim selam da olabilir, bilmiyorum...
-
Haha hocam bence topluca foruma biraz ara verelim
-
@Blueberry pandemi var hocam...
-
@yolosapiens Şaka bi yana arkadaşlar, aldığım bir duyumu paylaşmak istiyorum. Aslında duyum denilmez, herkesin bildiği şeyler söylendi.
Pandemi dolayısıyla işler yavaş ilerliyor, henüz imza aşamasına gelmemiş. Süreç devam ediyor. Siz deyin güvenlik soruşturması, ben diyeyim değerlendirme süreci. Açıklanana kadar uğramam buralara, hepinize iyi çalışmalar !
-
@churcill müfettişlik için gitmiştik Hocam
-
Ayrıca ben kesinlikle yorum yapmadım orda biz 5 kişiydik bize söylenen buydu müffetiş yardımcılığı mülakatında yoksa bana da çok mantıklı gelmiyor. Hata bana şu güvenlik soruşturması olayı baştan başa mantıksız geliyor.
-
Dayanamadım yine girdim ben 21 günlük sokağa çıkma kısıtlaması olacağı yönünde duyum aldım hatta süper marketlere stok yapın uyarısı yapıldığını söylemişler. Acaba diyorum bunun için mi süreci uzatıyorlar. Arkadaslar kaynak ne diye sormayın kaynak abim migrosun dijital işlerini yapıyorlar. söylenen ne kadar doğru bilgim yok. bende baglantı kurdum acaba dedim bir neden bu olabilir mi? makul bir neden olsun da gözünüzü seveyim bizimde beklediğimize değsin.
-
bu arada guy başvurumu yapmak durumundayım üzülerek. guy bekleyen arkadaslar insallah hakkını helal eder. benim yüzümden bir kişi açıkta kalırsa vebali buna sebep olan kurumlara.
-
@keynesyenizm eğer doğruysa süreç uzadıkça uzar. bakan 1 aralıkta tekrardan değerlendirme yapılacağını söylemişti.
-
@keynesyenizm
21 günlük herkesi kapsayan aralıksız bir sokağa çıkma yasağı mümkün değil hocam.
böyle bir tedbirin ekonomik, siyasi ve toplumsal sonuçları tahmin edilenden büyük olur.
almanya, japonya, abd gerekirse 1 ay kapatır ülkenin motorunu ancak kaldı ki onlar bile bunu yapmak istemiyor şu aşamada. türkiye bunu kaldıramaz.
bu duyum abartıdır bence kaldı ki doğru olsa bile halkbank sürecinin uzamasıyla doğrudan buraya varamayız. bir çok kurum ve sektör yolundayken bilgi yalnızca halkbanka mı iletilmiş
kasım sonunu sabırla bekleyelim diyorum ben arkadaşlar. öngörüm en başından beri kasım sonu benim.