Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@mrblue10 sınanıyoruz resmen ya
-
@mrblue10 nerden duydunuz acaba hocam. ve faiz kararı nasıl etkileyecek sert faiz artışı olunca mı alacaklar. pratikte nasıl bir bağlantı var ki anlayamıyorum
-
@kuantummk
Dostum,arkadaş ironi yapmış. Tcmb faiz kararının bankanın personel alımı ile bir ilgisi olamaz. -
@levtolstoy bilmiyorum hocam cümleden duyum gibi algıladım ben. arkdaş belki açıklığa kavuşturur
-
@kuantummk Duyum değildir. Stres boşalmasıdır.
-
23u egitim olacak vs diyen arkadaslar nerdeler yahu nerde bu sonuclar
-
@öznurup yalan oldu
-
Duyumu olan kimse yok mu ya bekle bekle zor oluyor
-
@Su28A whatsapta bi grupta listeler kesinlestigini söylemisti biri bugun.yakinda aciklanir diyodu
-
ne zaman açıklanacak arkadaşlar?
-
güçlü zayıf bir duyum yok mu?
-
Kaç gündür telefon elimden düşmez oldu bu nece bir çileymiş
-
@beirutde listeler zaten çoooktaaaan bellidir gençler, sonucu duyurulanlar zaten foruma bile girmiyorlar..midem bulanıyor artık bu sistemden..Bende dünkü arkadaş gibi açıklanana kadar foruma girmeyeceğim, kendimi seviyorum ve sağlığım,uyku düzenim, yaşama sevincim daha önemli.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun..herkese başarılar, Hoşçakalın
-
@shamrain güzel karar . allah hepimizi sabir versin bu surecte
-
arkadaşlar önümüzdeki hafta açıklanacak diye umut ediyorum inşallah. az önce bir halkbank çalışanı ile görüştüm. kasım sonu diyorlar. aralıkta da çalışmaya başlayacak kazanan arkadaşlarımız. şimdiden sabırlar dilerim. 23'ünden sonra bekleyebiliriz. bence guy çalışmaya yada beklediğiniz başka sınavlara çalışmaya başlayın şahsen ben öyle yapacağım üzülerek söylüyorum yarın da guya başvuru yapacağım. hayırlı forumlar dilerim.
-
@rmznsymn ya hocam kusura bakmayın ama böyle şeyler yazılması hiç samimi gelmiyor bana. böyle düşünen bir insan foruma böyle yazmaz kapatır ekranı çalışır. sonuçların açıklanması eli kulağında olduğu için herkeste bir umut bir kasvet var. yediğimiz lokma haram çünkü bir çoğumuzun başka şansı yok bu koşullarda
-
Açıklandığında sms ile bildirim yapacaklardır ama ben de ya açıklandıysa diye sürekli forumu kontrol edip duruyorum umarım artık bekleyişlerimiz hayırlı haberlerle sonuçlanır
-
@troya hocam bir ses versenizde şu forum ahalisine yardımcı olsanız keşke
-
@kuantummk herkesin kendi düşüncesi ben sadece konuştuğum kişi ile aramda geçen diyaloğu sizlerle paylaşmak istedim. Samimiyetime inanıp inanmamanız beni değil sizleri bağlar.
-
Yani böyle hiç haber vermeyince kurumsal mı olunuyor anlamadım ki. 6-8 hafta deniyor herkese. E Bankocuların iki ay olmuş mülakata gireli. Arıyorsun birisi der süreç devam ediyor birisi der imzaya kaldı ne yani nasıl bir kurumsallık bu? Ya da kurumsallık böyle bir şey mi oluyor