Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@troya Buralarda mısınız?
-
@KamuAdayı halkbank'a da degil migrosa:)
-
@Blueberry o gitti artık kabullenelim
-
@beirutde
yok anladım onu da bazı arkadaşlar da dile getirdi kısıtlamaları mı düşünüyor acaba halkbank diye. ona istinaden söyledim.
ekonomi yönetimi ve açıklamalarla sağlanan bir nebzelik ılımlı havayı hiçbir rasyonel hükümet uzun süreli tam kapanma ile sonlandırmak istemez
benzeri daha bir çok parametre var bu konuda ama bu başlıkta saymak yersiz olur.
sabır dostlar az daha sabır. -
Salgın sureci personel eksikliğinden kaynaklı olan problemlere bile baskın geliyor sanırım. Aslında açıklansa ona göre olumlu dönüş alanlar gönüllü olarak aylarca bekler. Bir de bizi dusunseler artik
-
@formidable Açıklanmazsa mülakat sonucu bekleyenler başka kurumlara gidecek.
-
@Blueberry aciklansa da YDS puanı olanlardan hmuy a kayanlar olacak, vmy den gidenler olacak. Umarım yedek liste de belirlenir de bu kadar beklemeye değer derim
-
Arkadaşlar değerli bir kaynaktan güzel bir duyum aldım.Sizlerlede paylaşmak istedim.Kurumiçi gerçekleşicek atamaların gerçekleştiğini yakında sonuçların açıklanabileceği kulağıma geldi.
Haftaya kalmama durumu olabilir , tekrar belirtmek istiyorum duyumdur. Yıllardır bu zorlu süreçten çıkamamış bir arkadaşınız olarak bende heyecanla beklemekteyim.Allah her birimize sabır ve her birimize hayırli olanı versin, umarım duyumum gerçekleşir. -
@sokrates12 sonuçlar açıklanınca sözleşme ne zaman gönderilecek?Şartları bilmeden işi plan adayların işlerinden ayrılma durumu nasıl olabilir ki?
-
@adımadım Hiçbir bilgim yok maalesef.
-
@sokrates12 atmayın işte bunu zehirli bu yaa :))
-
arkadaşlar bu ay açıklanacak diye duyduk biz açıklanmasıda lazım şubeler eksik personel çalışıyor. kurum içi atamalar ocakta olacak bölgelerde ondan bağımsız bu süreç
-
@beirutde dalga geçmeniz için değil fikir yürüttüğüm için yazmıştım. amaaan geçin hocam dalga bunu da takacak kafa kalmadı zaten
-
@keynesyenizm estağfurullah hocam şaka yaptiydim affola
-
@beirutde hocam ben kredi sonsuz merak etmeyin bu sene atanırsam 2 sene sonra bu gruba yazıcam bu günleri hatırlatıcam tercihini yap a üye oldugumdan beri samimi hissetiğim tek yer burası oldu. ara ara burada toplanalım.
-
@keynesyenizm inşallah daha rahat bir kafada yazdigimiz günler de gelir hocam
-
@sokrates12 o zaman yarını işaret ediyor duyumunuz. hafta sonu açıklanması düşük bi ihtimal gibi geliyor çünkü.
-
@dolapdereli hocam siz şubedesiniz di mi son alımdan
-
@dolapdereli Nerdeyse ay bitecek hocam, bu kadar uzamasının sebebi nedir?
-
Bugünden umudu olan var mı?