Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@bytheodoras hiç bekleme hocam bekle bekle kafayı yedik gelirse supriz olsun artık
-
Arkadaşlar 0216 503 51 73 bu numara işe alım uzmanının kendi numarası direk bağlanıyor arayıp bilgi alabilirsiniz.
-
Eğitim süreci ve muhtemel işe alım tarihini sorarsanız sevinirim
-
Ben şehirlerarası otobüs yolculuğu yapıyorum otobüsteyim o yüzden sağlıklı bir görüşme yapamam
-
Numara telegramda paylaşılmış
-
@selima90 molada sorarsın acele etme
-
-
-
Aradım şimdi molada
-
@selima90 ne dediler?
-
Arkadaşlar telegram grubunda bu kişi görüşen birisi var. Bu kişi Kasım ayı içerisinde açıklanacağını söylemiş. Arkadaşımız Aralık söylentilerinden vs bahsedince Kasım ayında açıklanacağını tekrarlamış. Ayrıca banka içi uzmanlık sınavıyla bir alakamız yokmuş zira onlara başka birimler bakıyormuş
-
Her halükârda en az 10 günümüz var öyleyse. şu ana kadar ki duyumlardan aralıkta açıklanacağına dair bir söylem çıkmadı. bütün duyumlar kasım ayında birleşiyor.
-
@bytheodoras en fazla 10 gunumuz diyelim
-
@BlackList ve de halkbank anasayfasindaki haberiniz olsun kismini takip edin denmis
-
Şahsen pazartesi gün bekliyorum. Daha önce bankanın pazartesi açıkladığı olmuş.
-
@beirutde twitterda verilen cevap bu .halkbank tarafindan
-
@BlackList hocam onlarla alakası olduğunu düşünmüyorum, yani şu gün gelse de açıklasak demiyorlardır.
-
Şubede çalışan arkadaşım aralık ayından önce beklemeyin siz onu dedi.
-
@KebapçıHakkıUsta senin subede calisan arkadasin bilir zaten sagol
-
@selima90 Bilgi alabildiniz mi?