Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Tarkovski her kadro için olursa çok güzel olur özellikle YDS puanı olan kişiler hmuy 500 kişilik alımda da şansını deneyecek. ilerde oraya kayanlarin yerine yedekten alım yaparlar belki
-
@churcill hocam umarım keyfiliktir sadece , ne zaman bir mülakatın açıklanması gecikse aklımı aynı şeyler kurcalar
-
Yok arkadaş müffetiş yardımcısı arkadaşa sordum onlarda birşey bilmiyoruz dedi tek bildikleri açıklanırsa eğitim bir hafta sonra başlar başka bişey yok. O yüzden kendimizi en kötü tarihe hazırlayalım arkadaşlar. 21 aralığa kadar sürebilir bu
-
@lahzamm 21 Aralık mi o kadar sürmez umarim
-
@formidable umarım dediğiniz gibi olur
-
@Su28A umarım olmaz ,aralığın ilk 3 hastası herhangi bir gün olablilir saymaya o zaman başlayalım şahsen ben dün hiç beklemediğim için bir hayal kırıklığı yok. ama güzel sürpriz olurdu açıklansaydı.
-
Böylesi bir işsizlik sürecinde bu gencler birbirlerini dusunerek sinav sonucum olumlu olursa guy icin yer kaplamayayim dusuncesinde.ama banka 2 ay gecmis ustunden sonuclari aciklamaktan aciz.gercekten sinir bozucu
-
bu hafta içi açıklanacak
-
@kuantummk istanbul için verilecek kararlar bekleniyor olabilir.
-
@kuantummk, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
bu hafta içi açıklanacak
Kaynağınız nedir ?
-
@selima90 tahmin hocam.
-
@kuantummk bende öyle tahmin ediyorum,hatta yarin gibi geliyor nedense,sınav sonuçları da çarşamba açıklanmıştı sanırım
-
@kuantummk yapma hocam ateşleme fitili yeni sönmüşken
-
@kuantummk hocam öyle bi söyledin ki
-
@shamrain yani geçen senelerde mülakatlar bittikten 3 hafta sonra açıklanmış şimdi de o civarlardayız.
-
@kuantummk umarım daha çok beklemeyiz:))
-
@kuantummk Hocam böyle net ifadeler çok tehlikeli, milletçe inanmaya yer arıyoruz lütfen daha -ebilir/-abilir şeklinde konuşalım.
-
sınavdan sonra 1 kez foruma girmedim açıklanması için de gün saymadım sonra sabahın 5 i tavana kafam çarpacak kadar zıpladım mutluluktan evde ama mulakattan sonra buraya girmediğim gün olmadı. hiçbir seye odaklanamaz oldum. şimdi bir karar aldım açıklanana kadar foruma girmeyeceğim yoksa elden diğer sınavlar gidecek. İnsallah mutlu haberlermizi paylaştıgımız günde görüşmek üzere dostlar.
-
arkadaşlar duyum alan var mı? ben günümün geri kalanını boşa geçirmek istiyorum da...
-
@keynesyenizm Aslında güzel bir karar almışsınız hocam ben de uygulayabildiğim ölçüde gerçekleştireceğim. İyi dilekleriniz için de teşekkürler. Umarım sürecin sonunda gerçekten hakedenlerin yüzleri güler.