Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
açmıyorlar ki sabahtan beri arıyorum
-
@beirutde twitterda halkbankmülakat etiketiyle yazılmış bir ileti gördüm ve ik’nın aranıp değerlendirmenin bittiği söylenilmiş.Ne kadar doğru bilemiyorum.
-
@BlackList HANGİ NUMARAYI arıyorsunuz acaba ?
-
Telegram, whatsapp gruplarında değerlendirmenin bittiği işin sadece imzaya kaldığı defalarca vurgulandı. Açıkçası bu kısma kadar doğru olduğuna da inanıyorum. Lakin neden hala imzalanıp açıklanmadı bir türlü anlayamıyorum. Kimisi Aralık diyor hatta ocak lafını geçirenler dahi var. Süreç uzadı ortalık karıştı.
-
@rmznsymn 0216 5037080
-
@BlackList dahili falan var mı acaba ?
-
@rmznsymn ik ilgili birim numarası bu
-
@BlackList teşekür ederim
-
@troya olumlu yahut olumsuz bir ses var mıdır hocam beklentileri düşürmeli miyiz
-
ETKİNLİĞE LUTFEN KATİLİN
Halkbank MülakatıAçıklansın adıyla@Halkbank
@keremalkin
@himmetkaradag
@Meltem_Taylan
@ebekirsahin
@mevlutuysal_bsk -
Başka alımların mülakat sonuçları yavaş yavaş açıklanıyor. Eğer bu bekleme sürecinde başka yerden olumlu sonuç alan ve aynı zamanda buradan da sonuç bekleyen varsa ik yi arayıp her ihtimale karşı ismini listeden sildirme şansı olup olmadığını sorarsa bizim için çok güzel olur. Halkbank yedek belirlemiyor diye biliyorum. Bu yüzden bir kişilik alan bile boşa gitmesin.
-
bu saatten sonra açıklanmaz artık başka bahara
-
@Bahriyelii61 hocam geçen sefer akşam 9da açıklanmış belli olmuyor. Ama hiç duyum vs verenimiz yok tabi
-
@BlackList yok hocam 19.47de açıklandı geçen sefer 9 olayı şehir efsanesi
-
@Bahriyelii61 doğrudur hocam. Ben forumda gördüğüm ilk açıklandı yazısı akşam 9a ait olduğundan öyle dedim. Demekki kimse aktif olup bir şey yazmamış foruma
-
@Bahriyelii61 ilk sinav gece baya gec aciklandi ya. o yuzden belli olmaz yine de
-
@beirutde http://forum.tercihiniyap.net/topic/3450/2017-halkbank-servis-görevlisi-mülakatları/6311?lang=tr&page=316 şu iletiden mcankacar'ın gönderisine bakabilirsiniz geçen alıma dair
-
@Bahriyelii61 evet baktim simdi. ben agustosta girdigimiz sinavin sonucunu kastetmistim. gec bi saatte aciklanmisti sanirim
-
@beirutde evet ben de gece 1-2 gibi açıklandı diye hatırlıyorum.
-
Bugün boşa bekledik anlaşılan.