Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@yolosapiens ik arayanlara ne zaman açıklanacağı belli değil duyuruları takip edin denilmiş. İnsalalh açıklanır akşama
-
@Su28A belli değil derken, bugün açıklanacak ama saat belli değil mi, yoksa gün olarak ne zaman açıklanacağı mı belli değil?
-
@bytheodoras gün olarak hocam bugün için değil yanı. Genel olarak belli değil vakti denilmiş wp grubunda gördüm bende
-
@Su28A Zaten buradaki kimse bugün kesin açıklanacak demiyor. Bi duyum geldi,onu bekliyoruz
-
@Su28A ik bugün açıklanacağını kabul etmiş mi yani
-
@churcill hayır . Gün vakit vermemiş belli değil denilmiş
-
@Su28A ik ların ne zaman net bilgi verildigi gorulmus ki
-
@beirutde katılıyorum bende gördüğümü aktardım yalnızca
-
@troya ne dersiniz hocam açıklanması için bugünden umut var mı
-
@Blueberry Evet hocam, SPK'daki arkadaşım C seviye için 26tl verildiğini söyledi büyük bir fark var anlayacağınız. Bankacılık sektörünü cazip kılan yanlarından birisi de bu benim için
-
@lahzamm, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
teşekkür
rica ederim hocam ne demek
-
O gün bugündür inşallah.
-
duyumu veren üyenin sessizliği umarım "bekleyin ve görün" manası taşıyordur
-
@Bahriyelii61 acıklanmasa da kızamayacağım o üyeye sayesinde mulakattan sonra ilk defa heyecanlandım
-
@keynesyenizm tabii ki kızmalık bir durum yok ortada guy ve vmy sınavları olmasa daha tatlı bir heyecanla beklenir sonuç aslında da iibflinin vaziyeti işte heyecanı bile doyasıya yaşayamıyoruz
-
@Bahriyelii61 kesinlikle hocam aynı düşüncelerdeyiz
-
Bu banka mesai saatlerinde mulakat veya sinav sonucu açıklamış mi daha önceki senelerde
-
@churcill evet bir önceki sonucu akşam 9'da aciklamis.
-
İnsan kaynaklarını arayıp soran var mı hiç? Bugün iki kere aradım ama açan olmadı
-
@BlackList hocam acsalar da bir bilgi vermiyolar zaten