Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@cemresaygin
ben de uzm yrd için girmiştim. beni perişan ettiler hocam tanıtma dışında tamamen bilgi soruları ile geçti. iyi kötü cevapladığımı düşünüyorum hepsini. referans da aramadım açıkçası. bakalım göreceğiz. -
@KamuAdayı yine de çogunluk sohbet olmus.z bilemiyoruz görecegız yakında
-
Olumlu ya da olumsuz sonuçlar açıklansa keşke Pazartesi. Belirsizlik en zoru...
-
uzmanlık mülakatına giren iki arkadaşımdan birini alanda baya zorlamışlar. birinin de sohbet gibi geçmiş. neye göre bilemiyorum artık.
-
@troya perşembe günü akşamına kadar beklicem guya başvurmak için inşallah olumlu haber gelir de bir kişi fazla girer sınava
-
@troya Yarın mesai bitimine kadar açıklanır mı?
-
@troya hocam siz hangi mulakata girmistiniz?
-
@cappuccino kurum personeliyim dedi
-
@paretowilfredo Sonuçlarla ilgili bilginiz var mı üstad?
-
@Blueberry yine yarın açıklanacağına dair kesin bir beklenti oluştu inşallah boş çıkmaz
-
@Blueberry Son alım gece 9'da açıklanmış.
-
@churcill Hocam 16'sı duyumu gelmeden önce 23'ünde eğitimler başlayacak duyumu vardı. 16'sında açıklanacak duyumu çok mantıklı geliyor.
-
@yolosapiens bu beklenti beni uyutmaz bu gece
-
@keynesyenizm eğer 23 kasimda eğitim başlarsa 1 haftada herkes nasıl belgeleri hazırlayacak sözleşme imzalanacak?sonuçlar açıklandıktan sonra 2 hafta sözleşme süreci ile geçer diye düşünüyorum
-
@adımadım 2018'deki alımda 26 martta sonuçlar açıklanmış, 27 martta da bir arkadaş 'haftaya eğitimler başlayacak çok sıkıştık' tarzından yorumlar yazmış.
-
Yabancı dil tazminatı ne kadar bilen var mı arkadaşlar?
-
@keynesyenizm ordan müfettiş yardımcısı arkadaşa yazdm şimdi kendisine sorcam bir bilgisi var mı en azından eğitimler ilgili size haber veririm unutursam etiketleyin.
-
@lahzamm gerçi bunu da direk sorayım abes oldu:)
-
@lahzamm YDS c 420, b 625, a 900 brüt hocam
-
@BlackList 900 iyimiş 2021 1000 civarı olur herhalde