Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Evet ben de bulamadım m muhtemelen daha acılmadı
-
@sbf45678 Hocam çok sağ olun bilgiler için. Mevzuat ile ilgili sorularda kurumun teşkilatlanması, kurul üyelerinin seçilme usulü vs. var mıydı hatırlıyor musunuz?
-
-
Bu sinav saat kaçta onu bilmiyor kimse ne saçma iş
-
@findingneverland hocam parayı gişeden mi yatırıyoruz yoksa internet bankacılığı mı sadece
-
@yssy94 efendim duyuru içeriği bu şekilde özellikle belirtmemişler.
Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınav Başvuru Ücretinin Yatırılması
13 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı yazılı sınavına girmeye hak kazanmış olan adayların 60 TL (AltmışTürklirası) olan sınav ücretini, açıklama kısmına “Ad, Soyad, TC No, KVK Uzman Yard. Sınav Ücreti” bilgilerini yazarak 04 Eylül 2020 saat 17:00’ye kadar aşağıda bilgileri verilen hesaba yatırmaları gerekmektedir.
Banka adı: Halk Bankası
Hesap adı: Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
IBAN: TR630001200919400006000072
Şube Kodu: 194 Hesap No: 06000072
-
@yssy94 bence uygulamadan açıklama ile eft yapınca da sorun olmaz. Ancak içim rahat etsin diyen gişeden ️
-
Sınav saatiyle ilgili bilgi almak için bugün üniversiteyle görüştüm. Görüştüğüm kişinin de bununla ilgili bir bilgisi yokmuş. Sınav ücreti yatırma işlemleri bitmeden ilgili yerlere iletip bir duyuru yapılmasını sağlamasını rica ettim umarım bir sonuç alırız
-
telefondan havale atmaya çalışınca hesap adı tam yazılmıyor acaba sorun olur mu
-
@atanmamgerek kvkk nın sitesindeki duyuru güncellenmiş hocam saat 14.30 daymış sınav.
https://www.kvkk.gov.tr/Icerik/6789/Kisisel-Verileri-Koruma-Uzmani-Yardimcisi-Sinavina-Katilim-Basvuru-Sonuclari -
@emregular hiç şaşırmadım çünkü muhasebe-işletme oturumu aynı tarihte 10:15'te olacak. ankara dışında kpss'ye girenlerin çoğu başvurmadığı için sınava talep düşük seviyede.
-
Şehir dışından geleceklere iyi haber:
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığı tarafından 13 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30’da yapılması planlanan Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Sınavı, mevcut COVID-19 pandemisi sebebiyle yapılan düzenlemeler sonucunda 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi) 13 Eylül 2020 tarihinde saat 10:15’te gerçekleştirilecek olmasından dolayı, 19 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30’da yapılması kararlaştırılmıştır. -
@mutlakbutlan bravooo en baştan yapılacak işi en sonda yaptılar, aradığımızda kesinlikle tarih değişmeyecek dediler biz de başvurmadık.
-
@icav Kurum hakkında bir izlenim edinmişsinizdir ve o izlenim doğru. Bence bunu belirterek siz başvuru evrakınızı yollayın.
-
@Zapo kabul etmezler ki, sınava katılacak arkadaşlara başarılar.
-
@mutlakbutlan Bu bilgiyi kurumun sitesinde mi gördünüz hocam, yoksa üniversiteden mi bilgi geldi?
-
Şu an tarih değişikliği yapılması adaletsizlik yaratacaktır. Bence pazartesi arayıp durumu anlatmak ,tarih değişikliği olmayacağı için başvuru yapılmadığı izah edilmeli ve buna da çözüm getirilmelidir.
-
Tarih değişikliği isabet olmuş , yerinde bi karar. kurumu kurlarım.
-
@sbf45678 hocam bu seferde girmeye hak kazananlar liste dışı kalırsa onlara haksızlık olmaz mı
-
@yssy94 Size katılıyorum çünkü burada iibf'den 77 kişinin başvuru yaptığı şeklinde bir paylaşım vardı. Sınava 80 aday çağrılacağı düşünüldüğünde bu kişilerden bazılarının liste dışı kalacağı açıktır. Bu da bir haksızlık yaratacaktır.