Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
-
-
@albertcamus 25 kişilik ilana sadece iktisat ve işletme mezunları mı başvurabilecek?
-
@icav 15 ine sadece işletme 10 una sadece iktisat başvuru yapacak gibi görünüyor.
-
Saçma sapan bi ilan olmuş
-
Bildiğim kadarıyla sözleşmeli personelin bol olduğu özel şirketler aracılığıyla işlerin yürütüldüğü bir kurum 70 yds ve bu kpss puanları istemek çok iddialı
-
Işletmecilerden neden p18 istenipp p24 istenmiyor anlamiyorum
-
@Estevez büyük bir saçmalık bravo. YDS 70 yüzünden bu kadar kişi bulunmaz bile.
-
Niye sadece işletme ve iktisat? Bölüm şartlı ilanlardan gına geldi.
-
@icav o kadar olmaz hocam 4 katı sonuçta rahat dolar
-
İlan az kişiye yarasın diye uğraşmışlar resmen versenize kadroyu tüm iibfye ne oluyor iktisat işletme mezunu olunca
-
başvuruyu yapabilen var mı hata alıyorum ben onaylanma bölümünde
-
@Estevez YDS 70'e sahip o kadar kişi var mı hiç zannetmiyorum.
-
@Estevez her baslikta goruyorum sizi hala atanmadiniz mi
-
@Legendary1 bekliyoruz bakalım inşallah atanabilirsek başvurmayacağım bu ilanlara.
@icav vardır hocam diğer bazı ilanlarda olduğunu gödük -
Üniversiteye girerken beğenmediği iz tercih etmediğimiz ne kadar bölüm varsa, nitelik varsa hepsi iş buldu. Elbette o bölümlerde de nitelikli insanlar vardır ama yeter ve kardeşim.işletme iktisatın bildiği ne kadar çok iş varmış adamlar artık kimsenin iş bulamadığı vakitlerde kurum seçiyorlar. Yazık gerçekten.
-
@Estevez doluyor da hocam mesela 72 ile filan kapatıyor yazık yani iktisat mezunu bi adam 3 net yapsa 70 geliyor zaten iktisatta, uluslararası ilişkiler kamu yönetimi maliye çalışma ekonomisi açmasınlar kardeşim herkes işletme iktisat okusun.
İş tanımında iktisatçının bilip de diğerlerinin bilmediği ne olabilir. Mesela (örnegim yanlış anlaşılmasın) Şırnak üniversitesi işletme bölümü mezununun bilip de İstanbul siyasal kamu yönetimi veya maliye mezunun yapamayacağı bir iş mi verecekler napacaklar gerçekten anlayamıyorum kim hazırlıyo bu ilanları -
@cevatcobanli444 hocam ben zaten bölüm bazlı uygulamaya karşıyım. Sonuçta iibf mezunu olarak neredeyse hepimiz aynı şeyleri görüyoruz aynı sınavlara giriyoruz. O yüzden ortak bir puan türünden ilanların gelmesi taraftarıyım. Kimsenin iş bulamadığı vakitlerde kurum seçme olayı da dediğim gibi kurumların hatası ona da yapacak bir şey yok. Ben 7 yıldır uğraşıyorum bu sürecin içerisindeyim yapabileceğim tek şey mülakat sonuçlarına göre ilanlara başvurmak o yüzden kişisel veriler ve bu ilana son güne kadar başvurmayı düşünmüyorum. Onun harici hepimizin hakkında hayırlısı.
-
Kurumların sözlü mülakatla alım yapması bi tek benim gözümün dikeni herhalde .
-
bu kurum nedir ne değildir, ne iş yapar, kariyer imkanları, tez, yurtdışı imkanı vs. var mıdır, bir iktisatçı burada ne yapabilir bilen var mıdır acaba? teşekkürler
-
kaç puanla kapatır öngörüsü olan var mıdır