Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
-
@Legendary1 rica ederim hocam. yalnız başka bir kurumla karıştırmışım 3 katı değil 4 katı çağırılıyormuş. ki o kadar adayın başvurup başvurmadığı muamma. yine de mülakatların 4 hafta içinde tamamlanacağını düşünüyorum. ekimin sonuna doğru belli olur sanki. sizin mülakatınız ne kadar sürdü? @Legendary1 @Maslow
-
@Laska yaklaşık yarım saat sürdü hocam
-
@Maslow hak edenler kazanır umarım. hepimize başarılar tekrardan.
-
Mülakatlar bitmiştir sanırım. Sonuçlarla ilgili kurumla görüşen var mı? Birkaç defa aradım ancak ulaşamadım.
-
@softstarter bende böyle birşey yazmak için siteye girmiştim. Duyum alan varsa paylaşırsa mutlu oluruz.
-
@softstarter https://youtu.be/F5lYZT3r6yM?t=471 Kurum başkanı mülakatlar bitti süreç yakın bir zamanda tamamlanacak demiş. Video 16 ekim tarihli. Bu hafta olmasa haftaya açıklanır zannımca.
-
@mmadayadayi çok teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için
-
@mmadayadayi teşekkür ederim bilgi için.
-
Sizce ne zaman açıklanır ben geçen cuma açıklanır diye bekliyordum ama olmadı
-
@negerekvar Ben de bu hafta açıklanmasını ümit ediyorum , inşallah çok bekletmeden açıklanır da önümüzdeki ilanlara bakarız.
-
@Maslow Yönetmeliklerinde "Sınav sonuçları sözlü sınavın bitimini takip eden on beş iş günü içinde Başkanın onayı ile Kurum internet sitesinde (…) ilan edilir." yazıyor. Bir terslik olmazsa yakın zamanda açıklanır.
-
9 kasım gibi açıklanacağını düşünüyorum
-
mülakatta genel kültür sorusu sorulmayan var mı
-
Hocam 9 kasım geç bir tarih bence, inşallah düşündüğünüz gibi olmaz da önümüze bakarız biz de. Bana soruldu genel kültür sorusu
-
@gtastan bana sorulmadı hocam, full alan soruları vardı.
-
Bugün açıklanır diye bekliyordum olmadı cumaya açıklanır mı acaba , birşeyler belirsizken başka şeylere de odaklanamıyor insan..
-
Evet hocam olur olmazı geçtim insanın aklı orada kalıyor... Bir arayayım yarın kurumu belki bir bilgi alırsam buraya yazarım arkadaşlar.
-
@Maslow hocam sizin gibi ben de işletmeden girdim baya zordu , alan soruları hic durmaksızın soruldu , sonuçları merak ediyorum açıkçası..
-
@margaret Hocam sağolun benimle paylaştınız gerçekten ben sorular tamamiyle bilgiye dayalı ve en ücra köşelerden geldi sorular ... her komisyon üyesi rahat 5 6 soru sordu , gerçekten zorlandım. Bilemiyorum sonuç ne olur ama ben strateji ve bütçe başkanlığının da mülakatıma girdim bu sene inanın bu kadar zorlamamışlardı... Hakkımızda hayırlısı olsun hocam . Cari açığın ne düzeyde olduğunu dahi sordular şok geçirdim:)
-
@Maslow doğrudur , aynen bana da öyle ayrıntılı soruldu. Hayırlısı olsun hakkımızda..