2020 1 İİBF ATAMASI
-
@merasim34 insan kendine yakışanı yapar şu yazdığın kaliteni ortaya koyuyor öyle sanal ortamda efelik tasmalayla olmuyo bu işler
-
@Hayaller71 bize mallar Çin’den geliyor kalite yok.çift sene KPSS geçerliliğini öğren kaliteli arkadaşım ama
-
@merasim34 2 yıl geçerli olduğunu zaten biliyorum tekli yıllarda alım olmayışını Bundan dolayı meramımı yazıyorum ama bunu anlayacak zeka ne gezer kendine malzeme bulduğunu sanıp öğrende gel diyor aklın mantığın bu kadar işte
-
arkadaşlar bir sorum olacak A grubu bir mesleğe geçişte kurumun sıkıntı yapma olasılığı var mıdır?
-
@crowdingout yok yapmaz tam tersi a kadrodan düze geçmek istersen (mantığa aykırı zaten de) ya da aynı seviyedeki kadrolar arası mesela iki aynı seviye taşra veya merkez uzmanlık arasında geçiş yapmak istersen sorun olabilir onlar da net değil
-
@Antimülakat hocam sbky bölümü içim tercih nasıl yapılır/yapılmalı bununla ilgili haber ya da paylaşım var mı
-
@pabloescobarr sbky mezunuyum, kpss 73 ve yds D seviyesi ile Devlet Malzeme Ofisi’ne başvurdum ama gelmez muhtemelen
-
@Hayaller71 p3le atamanın çift puanıyla yapıldığını bilmeyen birinin kpss çalışmasından daha komik değil bence. İnsan önce girdiği sınavı araştırmalı
-
@genclerbirlikli anlama sorunun var herhalde keşke tek yıllarda da atama olsa diyorum herşeyi çift yol kpssye sığdırmalarından dolayı bir nevi dert yanıyorum senle mi biliyorum ben neyin nası olduğunu sayıyla mı geliyorsunuz arkadaş sağa sola salça olup bilgiçlik taslıyorsun
-
Devlet malzeme ofisi kadrosuna başvuracak var mı? YDS 60 istiyor, acaba kaça düşer, 4 kişilik bir kadro, Ankara merkez.
-
@forrest ona ben de başvuracağım merkez 4 kişiliğe mi yoksa istanbul kadrosuna mı başvurdun hocam
-
@icav Merkeze başvurdum. İstanbul yazan Kocaeli Gebze’ymiş hocam bilginiz olsun. Hakikaten DMO’ya başvuranlar puanlarını yazarlarsa iyi olur, biz de paramızı boşa yatırmamış oluruz
-
@Hayaller71 ne kadar da saygısız bir üslup. Bu diyalog benim için bitmiş sana iyi saçmalamalar dilerim.
-
ÖSYM de yine fırsat bu fırsat demiş. Yahu kardeşim maliyetin ne masrafın ne? Online sistemden tercih alıyorsun zaten. 20 TL almanın peşine niye düşüyorsun? Yakında üniversite tercihlerinden de bir sakal alırlar bunlar.
-
@forrest öyle mi o zaman tamam onu da listeye yazayım ben 85 ile başvuracağım hocam.
-
@icav kardeşim 85 + YDS varsa büyük ihtimal gelir sana. Sbky fazla rakibinde yok. Eğer sadece nitelik olarak bu fakülteyi istiyorsa. Hayırlısı olsun hakkında.
-
@genclerbirlikli aynen sen dalga geçer gibi konuş alaya al saygısız olma ama karşı cevap alınca saygısız de benim için çoktan bitmişti zaten sanada iyi geceler
-
@LioN yok hocam bir de iktisat-işletme vs var.
-
@Antimülakat hocam merhaba elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Çeko puanım 82 güncel sıralamam 177. Çekoya ayrılan genel kadro 220, sadece Çekonun yercih yapabileceği 61 saydım ben. Çekonun puanları düşük olduğu için ortak pastadan pay gelmez diye düşünüyorum. Hamilelik ve evlilik sebebiyle kısıtlı yerleri tercih edeceğim gelme olasılığı nasıldır? Ayrıca yeniden kpss çalışıyorum sizce
ümitlemeli miyim bu alımda? -
Arkadaşlar, kpss e pek yatkin değilim, girmistim oylesine. puanim 78, bölüm sbkamu yonetimi. 4503 kodla olan her yeri yaziyorum, sizce kaca kadar düşer? Sans var mi dersiniz? 4001'den de ekleyeyim mi şansımin daha yüksek olacağı doğu kadroları falan varsa? Siralamayi nasil yapmalıyım