21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@senadogan TEBLİĞ VE YARGIÇ soru bankaları da var . 2000 ve 2700 çözümlü soru şeklindeler.Ağustos 2020 baskıları çıkmış. İnceleyemedim .
-
@vasıflıişsiz Elektronik ortam da YÖKSİSten bilgiler çekilecekmiş . Belge teslimi OLMAYACAK.
-
@Suigeneris hocam bununla ilgili aciklamaya nereden baktin rica etsem linkini gonderebilir misin tesekkurler
-
@mj_23 İLAN DA yazıyor.
-
Evrak teslimi var mı yok mu?
-
Justice ve konsensus yeterli olur mu? Ekstra kaynak almaya gerek var mı
-
@zenginmemur YOK.
-
@Suigeneris hocam direk yazdım ama bir arkadaşta evrak teslimi var diyor.
-
İdari yargı hakim adaylığı yazılı yarışma sınavına girecek adaylardan da yazılı sınav öncesi evrak istenmeyecektir. Ancak Hukuk Fakültesi mezunları dışından İdari Yargı Hakim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavına başvuranlar için:
Hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren Siyasal Bilgiler, İdari Bilimler, İktisat ve Maliye alanlarından en az dört yıllık yükseköğrenim mezunu olan adayların anılan alanlardan mezun olup olmadığı ve programlarında hukuk bilgisine yeterince yer verilip verilmediğinin tespiti ÖSYM’den elektronik ortamda alınan veriler üzerinden yapılacaktır. Elektronik ortamda kontroller yapılırken tereddüt
olması halinde adayların ÖSYM’ye bildirdikleri iletişim bilgileri üzerinden irtibat kurularak adaylardan ilgili belgeler istenecektir. Adaylar istenilen belgelerini elektronik ortamda Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne göndereceklerdir.Hukuk Fakültesi dışında hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren Siyasal Bilgiler, İdari Bilimler, İktisat ve Maliye alanlarından en az dört yıllık yükseköğrenim mezunu olan ve mülakata katılmaya hak kazanan idari yargı hâkim adaylarından mülakat öncesinde transkript ile mezuniyet belgeleri ayrıca istenecektir. (belgelerin onaylı örneği kabul edilecektir)
İlan yeterince açık arkadaşlar. Eğer ÖSYM sistemindeki bilgilerinizde bir eksiklik yanlışlık yok ise bu bilgiler direk ÖSYM sisteminden çekilecek ve evrak göndermeyeceksiniz. Eğer bir eksiklik varsa da bakanlık ÖSYM sistemindeki iletişim bilgilerinizden faydalanarak sizle irtibata geçip bu belgeleri elektronik ortamda göndermenizi isteyecek.
Şayet mülakata kalırsanız da mülakat öncesi bu transkript ve diplomanızın onaylı örneklerini istenen diğer evrakla birlikte bakanlığa göndereceksiniz.
-
@senadogan hocam bakmak isterseniz konsey kitap sitesinde soru bankasının açıklama bölümünde düzeltmeleri yayınlamışlar
-
@crowdingout teşekkürler
-
Merhaba elinde 2018 ve 2019 soruları olan var mı?
-
Medeni Hukuk Savaş 26.baskısı var( Nisan baskısı)
27.baskısının cıktığını gördüm,kapağında 2021 yazıyor. Yani Nisan ile Eylül arasında büyük değişiklikler oldu mu ? Cok aradım ama bulamadım? Malum kitap fiyatlarından dolayı kararsızım. -
Müessir set halinde mi satılıyor sadece arkadaşlar.tek tek alabileceğimiz bir site yok mu
-
Medeni Usul Hukuku M.Kodakoğlu temmuz 18 basımı ve Medeni T.Zapata Temmuz 18 basımı iş görür mü sizce?
-
@darkblow 2020 değişikliği ile güncellenmiştir yazıyor mu kitapta? Yazmıyorsa bu tabloda değişiklikler gayet açıklayıcı verilmiş. Bence yeni kitap almak yerine değişiklikleri not edin. İyi çalışmalar.
https://birtutamhukukdernegi.org.tr/wp-content/uploads/2020/09/HMK-DEGISIKLIKLER.pdf
-
Arkadaşlar elimde genelde 2018 kaynakları var. 2018 bilici vergi tvs 2018 matrah. 2018 hukuklar. Anayasa idare yeni almayı düşünüyorum. Diğerleri iş görür mü yenilemeli miyim
-
Vuk ve tvs en gec kaç basım olmali? 2018 iş görür mü? İyuk da 2018 Ekim olsa sorun olur mu?
-
Hangi kanunları çalışmak lazım biri yazabilir mi
-
ÖSYM AİS başvurusu sonrası evrak teslimi yapılıyordu bu sene yok dimi arkadaşlar?