21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
80 üstü iş yapar mi acaba ?
-
@lallanaa yapar rahat olun
-
@garipp orada dul kadın demiyor muydu ben mi yanlış hatırladım acaba
-
@kamuadayı
İvedi de temyiz süresi 15 gün kesin bu -
@vi̇nni̇e-jones
ben de öyle hatırlıyorum. temyizler dava açma süresinin yarısı diye kodlamıştım.
ivedide dava 30 gün temyiz 15
merkezi sınavda dava 10 gün temyiz 5
çok umudum yok sadece alan bilgisiyle girdim ama bunları hatırlamam sevindirdi -
@yasamor hiç kimse ile münakaşaya girmek değil amacım ama, ya mülakatlardan kaç kez elenmekten muzdarip bir iibfci, ya da kendini beğenmiş kaprisinin öfkesine sıkışmış bir hukukçusun ki benzeri iibfcide mevcut amacım hukuçulara sallamak değil. İnşallah ilki değilsindir üzücü çünkü 3-4 defa elenmek, ha ikinci seneçeksende eğer bir avuç umuda bağlanan insanların hevesini kırma, en azından o kadar kişinin yarışıp girdiği bir sınavda "mülakata katılmaya hak kazandınız" yazısının gururunu yaşarlar insanlar hiç yoktansa vesselam, hayırlı günler.
-
Hayırlı akşamlar herkese cevaplar toplu olarak var mı ?
-
Geçen yıllarda toplu olarak derlenmişti sorular o arkadaş hakim oldu bence
-
Gecen yilin grubuna baktım alan agirlikli 78 dogru ile kazanilmis
Gecen sene sinava giren arkadaslar iki senenin kiyaslamasini yapabilir mi? -
Arkadaşlar okuduğum kadarıyla iktisatta ki uzun dönem Moğol rekabetçi sorusuna lrmc=mr ve aşırı kar yazılmış ama uzun dönemde aşırı kar ortadan kalkar ve normal kar olur. Cevap lrmc=mr ve normal kar olacak
-
@reisbey monopol rekabet
-
@reisbey hocam monopol sorusu değilmiydi o soru eminmisiniz monopolcu rekabet olduğuna
-
@sayıştayzede2, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@reisbey hocam monopol sorusu değilmiydi o soru eminmisiniz monopolcu rekabet olduğuna
Yok yok birisi monopolcü rekabet yazmış öyle gördüm onun için yazdım bunu. Ona göre cevapladım. Ben de monopol hatırlıyorum. Zaten kısa uzun farketmiyor monopol de
-
@ahmtdmn geçen sene 25/58 ile sıralamam 57 di bu sınavın geçen seneye göre fazlasıyla kolay olduğunu düşünüyorum
-
@reisbey
monopolde uzun dönemde de aşırı, normal kar ve zarar durumu görülebilir hocam. bahsettiğiniz uzun dönemde normal kar durumu tam rekabet ve monopolcü rekabet durumunda geçerlidir. monopolcü firma uzun dönemde de aşırı kar elde edebilir.
mr=mc zaten tüm piyasalar için denge koşuludur. monopolcü firmada da normal şartlarda lr=mc durumunda ac nin azalan tarafında yani eksik istihdam durumunda üretim yapılır ve aşırı kar elde edilir. soruya ve şıklara göre lrmc=mr aşırı kar olmalı. şekli çizerek veya kitaplarınızdan da bakarak demek istediğimi daha net görebilirsiniz. -
@çalışma-uzmanı, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@ahmtdmn geçen sene 25/58 ile sıralamam 57 di bu sınavın geçen seneye göre fazlasıyla kolay olduğunu düşünüyorum
25/59 olacaktı
-
2018’de 79 ile 303. Oldum
2019’da 73 ile 919. Oldum
Bencede bu sene nispeten daha kolaydı -
Soruların tamamı hangi sayfada yayınlanmıştı
-
@trkunc
Valla bende soruların bir kısmını toparlayamadım merak içindeyim toplayan varsa makbule geçer -
@trkunc 40. Sayfa