21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
-
@hakimehanımm çok güzel tahmin 80+ yanılsın
-
@ozbekfrkn inşallah hocam
-
@hakimehanımm 21 58 daha olası ihtimal
-
@hakimehanımm ben de sapmalı 84,5 bekliyorum inşallah yanılırız daha da düşük kapatır.
-
@idarihakim4 geçen sene 83.6 puan ile kapatmıştı sanırım bu sene 1 puan artar sanki 84 küsürlü bir puanda kapacak gibi hissediyorum
-
Bende alan ağırlıklı 79-80 e şerh koyuyorum.üstü yüksek ihtimal mülakatta dediğim gibi 79-80 şerh koyuyorum
-
Burada belirtilen netlere bakarak ben de bir baraj tahmini yapmak istedim. 58-21(80,29 ham puan) ya da 59-20(80,76 ham puan) benim beklentim. Sapmanın 4-5 puan civarında olma ihtimali yüksek duruyor.
-
@saitulukurt neye göre düşünüyorsunuz peki bunu? bir açıklama yapsanız da hepimiz rahatlasak. durun ben size söyleyeyim kafanıza göre atıp tutuyorsunuz işte. olay bundan ibaret.
-
Arkadaşlar, herkes tedirgin bilhassa 77-82 aralığı, şayet forumda yazanların dışındakiler önceki yıllara nazaran daha başarılıysa bu halde 78 olan genel kanaatin üzerinde bir baraj olabilir, ancak bu 1 net mi olur ya da aynı mı kalır meçhul, ben cevap anahtarını 4 kez kontrol ettim 82 net var, ilk baktığımda 82 net olduğunu gördüğümde tamam oldu dedim, ancak burayı okuyunca alan 57 netim olduğu için muallakta kaldım, herkesin gönlünce olur umarım, sağlıcakla.
-
@jasisss son 10-15 sayfa öncesini bakarsan nedenlerini konuştuk detaylıca. Kafamıza göre neden yazalım ben istemez miyim 76-77 ile kapasın herkes bir tahminde bulunuyor benimde tespitim bu. Ösymnin yaptıgı tüm sınavlara istisanasız girerim hazırlansamda hazırlanmasamda idari yargı 2020 de hazırlık yapamadan girdiğim sınav biraz arastırınca 2018 sınavına benzediğini farkettim. 2019 da inceledim burdaki kadar 60 ve üstü alan yazılmamıs genelde 57-58 alan yazılmıs.Hepsine birden düşününce de 79-80-81 diyorum.
-
bence kimseye bakmadan sadece geçen sene bu sınava girenler bu sene ile kıyaslasa sonuç zaten ortaya çıkıyor..geçen sene ben alanda 56 yaptım bu sene 60 gkgy de 22 geçen sene bu sene 19 çalışmam aynıydı hatta hmk hiç unutmamışım alanda 4 arttırdım gkgy de 3 azalttım... herkes bence geçen seneye göre alanı arttırıp gkgy de biraz düşürdü.
herkesin + 4 veya + 3 yapacağını sanmıyorum alandan geçen seneye göre ortalama +2 olmuştur gk gy de -2 bu analiz sonucu (alan 58 59 60 gk gy 21 20 19 şeklinde olanlar 250 -300 bandında içerde olur) sapma olarakta alanda fazla yapanlar +1 puan alır yani 58 alan 20 gk gy 83 alıcaksa 59 alan 19 gk gy 84 alır...TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCEM BAŞKA GÖNDERİLERİ DÜŞÜNMEDEN -
@lıvıngzeus güzel analiz hocam
-
Arkadaşlar listesi son kez güncel görelim mümkünse
-
@lıvıngzeus geçen sene ile bu senenin ortalamasını paylaşmıştım zaten. Ortalama 1.3 fazla bu sene alandan. Gkgy aynıydı. O nedenle ben de çok fark olacağını sanmıyorum.
Geçen yıl 24 - 54 mülakata kalmış..
79 doğruyu geçmez. 20 - 58 bile mülakata kalır. -
@jasisss sadece şurda kaç tane 60 üzeri var.. inşallah dediğiniz gibi olur
-
Geçen sene 60 alan 25 gk gy ile 39. Sıradaydım. Bu sene 63 alan 24 Gk Gy doğrusu tespit ettim. Naçizane fikrim geçen seneden alan bakamından daha rahat bir sınav olduğu yönünde. Tahminim 79 doğru bu sınav için.
-
@yalın 60 alan doğrunuzun kaçı idari kaçı ortak alan
-
Ilk defa 2018 sınavıni kazandım. 23 e 60 netlerim vardı ama forumda çoğu kişi yüksek kapatacak falan filan dediler ben bu netlerle herkese olmicak sinirdayim kazanamicam diyordum yani burda konusulanlara pek bakmayın tahminim 79 80 alan ağırlıklı mülakata kalicak
-
@frieddmann merhaba 31 ortak alan, 29 idari yargı. Bu ilk hesaplamalara göre oluşan sonuç
-
@geliruzmani2013 zaten 82-83 doğru ile kapatır diyen yok ki burda konuşunlar sizin söylediğinizi diyor sanırım siz burda konuşulanlara bakmamışsınız.